Ege ‘İzmirli çalışanı seçecektir’

‘İzmirli çalışanı seçecektir’

03.03.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Karabağlar Proje Tanıtım Toplantısı’na katıldı, “AK Parti belediyeciliğiyle kentin iş ve aş sorunu iki yılda sona erecek” dedi.

‘İzmirli çalışanı seçecektir’

Cumhur İttifakı’nın AK Partili Karabağlar Belediye Başkan adayı Bilal Doğan projelerini tanıttı. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci’nin de katıldığı toplantıda ilçenin sorunlarını çok iyi bildiklerini belirten Doğan, “Çözüm için projelerimizi hazırladık” dedi.
Toplantıda konuşan Bakan Pakdemirli de aşığı olduğu İzmir’in daha iyisini hak ettiğini ifade etti, “İzmir dünyada yaşanılası en güzel şehirlerden biri ancak kentin fotoğrafı 30 yıl öncesiyle aynı, Karabağlar ise betona boğulmuş durumda” dedi. AK Parti Belediyeciliğiyle İzmir’in iş ve aş sorununun iki yıldan daha az bir sürede sona ereceğini dile getiren Bakan Pakdemirli, şöyle devam etti:

Haberin Devamı

Kapı kapı gezin

“AK Parti Belediyeciliğiyle İzmir’in iş ve aş sorunu iki yıldan daha az bir sürede sona erecek. Aslında şehre bir CEO seçiyoruz. Büyükşehir adayımız Nihat Zeybekci hem çok iyi bir iş adamı hem de parayı yönetmeyi biliyor, ayrıca yıllardır İzmir’de iş yapıyor. İzmir’i beceriksiz insanlara teslim etme lüksümüz yok. İzmirli projesi olanla olmayanı, çalışanla çalışmayanı ayıracak diye düşünüyorum. 31 Mart’a kadar tek tek kapıları çalıp burada konuşulanları anlatmanızı istiyorum. Burada meselesi milletin ve çocukların geleceğidir.”

2020’de çöp sorunu bitecek

Zeybekci ise, “Üç ayda belediyenin nasıl değiştiğini, hizmetkar olduğunu tüm İzmirliler hissedecek. Altı ayda bu şehirde çukur kalmayacak. Dokuz ay sonunda ise aylar sonra bu kente gelenlere ‘Acaba yanlış bir yere mi geldim’ dedirteceğiz. 2020’nin sonunda bu şehrin başını öne eğen çöp problemini bitireceğiz. Bir damla bile suyu arıtmadan doğaya vermeyeceğiz” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

İbrahim Tatlıses’e ziyaret

Açılışın ardından ilçede mahalle ziyaretleri yapan Bakan Pakdemirli, Üçyol’da kebapçı salonu bulunan sanatçı İbrahim Tatlıses ile bir araya geldi. Kendisinin de artık İzmirli olduğunu, yatırımını İzmir’e yaptığını ifade eden Tatlıses, “AK Parti olarak İzmir’i almamız şart” dedi. Ardından kırsal Tırazlı Mahallesi’ne de giden Bakan Pakdemirli, “Ben de sizlerden biriyim. Çiftçiyim, üreticiyim. Dertlerinizi çok iyi biliyoruz. Sıkıntılarınızı gidermenin çabası içerisindeyiz. Mahallede 50 dekar alanda bin 400 fıstık çamı dikeceğiz. Üç yıl boyunca bakımını Orman Bölge Müdürlüğü yapacak. Sonra 49 yıllığına ücretsiz kullanımınıza sunacağız. 20 bin ahlat ağacı yerli armut kalemleri ile aşılanacak. Bunlardan köylü faydalanacak” diye konuştu.