Ege İzmirlinin eğlence mabedi

İzmirlinin eğlence mabedi

12.09.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Bornova’daki 3 bin kişilik konser salonu yeni sezona hazır. Yılda 60’a yakın sanatçı ve grup ağırlayan mekanda, önümüzdeki günlerde de ünlü geçiti olacak

İzmirlinin eğlence mabedi

Sinemadan dönüştürüldü
İZMİR’in en önemli konser merkezlerinden Ooze Venue’nün işletme sahibi Tekin İçen, yeni sezona hazır olduklarını söyledi. Bornova’da eski Hayat Sineması’nı 3 bin kişilik konser salonuna çeviren İçen, ‘eğlence mabedi’ haline gelen mekanda yaz-kış birbirinden ünlü sanatçıları, grupları ve yabancı solistleri İzmirli gençlerle buluşturduklarını anlattı, şöyle dedi:
Türkiye markası oldu
“YAPTIĞIMIZ organizasyonlarla, elde ettiğimiz başarılarla Türkiye markası haline geldik. Bu da gurur verici bir durum. Düzenlediğimiz konserlerde bazen kepçeyle verip kaşıkla alamadığımız oluyor. Gelen yerli şarkıcı ve sanatçılarda ummadığımız şekilde zarar edebiliyoruz. Amacımız müşteriyi de, şarkıcıyı da memnun etmek. Bu işi severek yapıyoruz.”


Kimler kimler gelecek
Ooze Venue yeni sezonu 10 Eylül Cuma gecesi Gripin konseriyle açtı. Ardından 17 Eylül’de Emre Aydın, 24 Eylül’de Mor ve Ötesi, 1 Ekim’de Teoman, 8 Ekim’de Hande Yener, 15 Ekim’de MFÖ, 22 Ekim’de Murat Boz, 4 Kasım’da Ayhan Sicimoğlu, 5 Kasım Duman, 12 Kasım Yaşar, 19 Kasım’da ise Bedük burada sahne alacak.