Ege İZSU’dan 12 milyon liralık dev yatırım

İZSU’dan 12 milyon liralık dev yatırım

07.07.2017 - 04:07 | Son Güncellenme:

İZSU Genel Müdürlüğü, Ödemiş, Kiraz ve Beydağ’da eskiyen ve kaçaklara neden olan içme suyu şebekeleri ile iletim hatlarını baştan sona yenileyecek.

İZSU’dan 12 milyon  liralık dev yatırım

110 kilometre içme suyu şebekesi ve iletim hattı ile 25 kilometre uzunluğunda branşman hattının yenilenmesini içeren çalışmaların önümüzdeki günlerde başlaması ve 730 gün sürmesi bekleniyor. Ödemiş’de Kayaköy, Işıkköy, Demircili, Yukarı Yeniköy, Birgi İrimağzı, Kazanlı, Çayır ve Emirli, Kiraz’da Başaran, Mersinlidere, Yeniköy, Çömlekçi, Suludere, Çanakçı, İğdeli, Taşlıyatak, Solaklar, Olgunlar, Sırımlı, Örencik ve Altınoluk ile Beydağ ilçesinde Yeşiltepe, Eğridere, Kurudere ve Yağcılar mahallelerinde imalat çalışması gerçekleştirilecek.

Haberin Devamı

Yenileme çalışmaları

Ödemiş’te Birgi Mahallesi İrimağzı Mevkii, Ovakent Mahallesi Ayşeoba mevkii, Konaklı, Balabanlı, Bozcayaka, Kurucuova, Ertuğrul, Küçükavulculuk ve Büyükavulculuk, Kiraz’da Karaburç, Veliler, Altınoluk, Gedik, Yukarı Tosunlar ile Beydağ’da Beyköy, Aktepe, Atatürk, Menderes, Sarıkaya ve Alakeçili mahallelerinde de yenileme çalışması yapılacak. Yenileme çalışmalarının 12 milyon liraya mal olacak.