Ege Kadınlar ‘kickboks’u sevdi

Kadınlar ‘kickboks’u sevdi

25.11.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

KİCKBOKS Muaythai branşlarında dünya şampiyonluğu ve dereceleri bulunan Deniz Fidan, günümüzün revaçta olan sporlarından kickboksu sakatlık riski olmadan öğretiyor.

Kadınlar ‘kickboks’u sevdi

Deniz Fidan, Karşıyaka Mavikule’de bulunan Sportiva spor tesisinde genelde bayan sporculara ders veriyor. Dünya kickboks şampiyonu Fidan, “Günlük iş hayatının stresinden arınıyoruz, özgüven kazanıyoruz ve bir antremanda ortalama 850-900 kalori yakıyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Cip tutkunlarına yeni bir seçenek
Dünyaca ünlü cip markası Range Rover’ın yeni modeli Evoque, Özgörkey Otomotiv’de tutkunları ile buluştu. Range Rover’ın yetkili satıcısı olan Özgörkey Otomotiv, ünlü cipin yeni modelini İzmir’e getirdi. Klasik Range Rover tasarımı çizgilerinin cesur ve yeni bir şekilde yorumlandığını söyleyen Özgörkey Otomotiv Genel Müdür Yardımcısı Toygun Tunçer, “Aracın her yönü normalden daha geniş ve daha pahalı modellerle özdeşleştirilmiş olan birinci sınıf işçilik, lüks ve performans sunmak için özenle geliştirilmiş ve optimize edilmiştir” dedi. Evoque, 2 farklı modeli ile cip tutkunlarını test sürüşüne bekliyor.