Ege Kaf Kaf'ın inancı tam

Kaf Kaf'ın inancı tam

08.05.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Altyapıdan çıkan oyunculardan kurulu genç kadrosuyla düşme hattında son sıradan gelip Play Off’a kalmayı başaran Karşıyaka’da Teknik Direktör Mesut Toros, 2. Lig’e çıkacaklarına inançlarının tam olduğunu belirtti, “Taraftarımızın da desteğiyle zoru başaracağız” dedi

Kaf Kafın inancı tam

TFF 3. Lig 2. Grup’ta zorlu şartlar altında da olsa Play Off’lara kalmayı başaran Karşıyaka’da Teknik Direktör Mesut Toros, önlerindeki fırsatı iyi değerlendirerek 2. Lig’e çıkacaklarını vurguladı. Takımda koydukları ilk 2 hedefi gerçekleştirdiklerini belirten Toros, “Önce son sıradaki Karşıyaka’nın ligde kendine yakışan mücadeleyi sergilemesini hedefleyip başardık. İlk hedefi gerçekleştirdikten sonra Play Off’u çok isteyip amacımıza ulaştık. Şimdi sıra Play Off’tan 2. Lig’e çıkmaya geldi” dedi. Play Off yarı finalinde grupta şampiyonluğu 3 puan farkla kaçıran Van BŞB’yle eşleşen yeşil kırmızılılarda Toros, rakibin ligin en maliyetli 3 takımından biri olduğunu hatırlattı.

Haberin Devamı

‘Atatürk Stadı’nı dolduralım’

Van BŞB’nin ligde son oynadığı 7 maçı kazandığını belirten Toros, “Onlar da bizim gibi formda bir takım. Rakibimizle cuma günü taraftarımız önünde oynayacağımız ilk maçta avantajlı bir skor almak istiyoruz. Gençlerimiz çok inanıyor. Bizim için lig daha bitmedi. Sezonun son 3 maçını oynrayacağız gibi görüyoruz. Van’ı eleyip finale çıkarsak taraftarımızla 2. Lig için en iddialı takım oluruz. Tüm Karşıyaka kenetlendi. Biz inanıyoruz. Önce ilk maçta avantajlı bir skor alacağız, ardından rövanşı da geçip adımızı finale yazdıran taraf olacağız” diye konuştu. Zorlu karşılaşma öncesi Mustafa Değirmenci’nin sakatlığının sürdüğü Kaf Kaf’ta arka adalesinde kısmi yırtık tespit edilen Özgür’ün durumu maç saati netleşecek. Karşıyaka, Van BŞB’yle bu sezon oynadığı iki maçtan da 0-0 beraberlikle ayrıldı.