Ege Kafaoğlu’ndan çat kapı

Kafaoğlu’ndan çat kapı

29.12.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

.

Kafaoğlu’ndan çat kapı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Altıeylül ilçesinin kırsal mahallelerini ziyaret etti. Yağan kar yağışına rağmen çat kapı ziyaret yapan Başkan Kafaoğlu ilk olarak Taşpınar Mahallesi’ni ziyaret etti, muhtar Galip Çakmak’ın evine misafir oldu, mahalle sakinleriyle sohbet etti. Turnalar Mahallesi Muhtarı Raşit Zengin’in de davetini kırmayan Kafaoğlu, mahallelilerle çay içip dertleşti. Dönüşte Türkali Mahallesi’ne uğrayan Kafaoğlu, kahvede muhtar Hızır Afacan ve mahallelilerle bir araya geldi.

Haberin Devamı

Misafirperverliklerinden dolayı mahallelilere teşekkür eden Başkan Zekai Kafaoğlu, “Makamda oturunca değil insanlarla birlikte olunca mutlu oluyorum” dedi.

‘İyi niyetten uzak iddialar’

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, hakkında ortaya atılan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne kayyum atanmalıdır. Büyükşehir Belediyesi çalışmadı ve yatırım yapmadı iddialarına ilişkin açıklama yaptı. Kafaoğlu şu ifadelere yer verdi: “Göreve seçildiğimiz günden bu yana şeffaf ve hesap verebilir yönetim anlayışıyla hareket ettik. Gitmedik mahalle, girilmedik sokak bırakmadık. Yatırımları kimi zaman belediye bütçesinden kimi zaman da kredi kullanarak gerçekleştirdik. Büyükşehir bütçesinin kapalı kapılar ardında gizli saklı yapılıyormuş gibi bir algı yaratılmaya çalışılması iyi niyetten uzak iddialardır, safsatadır. Bu yatırımları yaparken elbette ki personelimizin hakkını da koruduk.”