Ege Kafaoğlu’ndan çat kapı

Kafaoğlu’ndan çat kapı

13.01.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Altıeylül ilçesi kırsal mahallelerini ziyaret etti.

Kafaoğlu’ndan çat kapı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Altıeylül ilçesi kırsal mahallelerini ziyaret etti. Yağan kar yağışına rağmen çat kapı yapan Başkan Kafaoğlu’nu karşılarında gören muhtar ve mahalle sakinleri şaşkınlıklarını gizleyemedi. Başkan Kafaoğlu ilk olarak Taşpınar Mahallesi’ni ziyaret etti, mahalleliyle sohbet etti, muhtar Galip Çakmak’ın evine misafir oldu. Başkan Kafaoğlu ardından kar yağışına rağmen Turnalar Mahallesi Muhtarı Raşit Zengin’in daveti üzerine Turnalar Mahallesi’ne gitti, burada sıcak ve samimi ortamda mahallelilerle birlikte çay içip dertleşti. Dönüşte Türkali Mahallesi’ne de uğrayan Başkan Kafaoğlu, kahvede Muhtar Hızır Afacan ve mahallelilerle bir araya geldi.
Ziyaretten duydukları mutluluğu dile getiren muhtarlar, “Başkanımız bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadı, hep bizlerle birlikte oldu. Kendisinin yaptığı hizmetler ortada. Kendisine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘Hizmetleri ortada’

Başkan Zekai Kafaoğlu da şunları söyledi: “Ben çat kapı yapmayı seviyorum. Makamda oturunca değil insanlarla birlikte olunca mutlu oluyorum. Taşpınar, Turnalar ve Türkali Mahallelerine ansızın ziyarette bulundum, vatandaşlarımızla birlikte olduk, keyifli ve samimi sohbetler gerçekleştirdik, çay içip hasbihalde bulunduk. Muhtarlarımıza ve mahalle sakinlerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum.”