Ege Kalıcı çözümler üreteceğiz

Kalıcı çözümler üreteceğiz

27.04.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

.

Kalıcı çözümler üreteceğiz

İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu ve birlik yöneticilerini ağırlayan Karşıyaka Belediye Başkanı Tugay, “Uyum içinde çalışacağımıza inanıyorum” dedi.

Haberin Devamı

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Zekeriya Mutlu ve birlik yöneticilerini konuk etti. Esnafın sorun ve ihtiyaçlarına kalıcı çözümler üreteceklerini belirten Tugay, talep ve önerilere de açık olduklarını vurguladı. Başkan Tugay, “Önümüzdeki 5 yıl boyunca işbirliği ve uyum içinde çalışacağımıza inanıyorum. Hiçbir sorunu görmezden gelmeyeceğiz. Herkesin yararına olacak çözümler üreteceğiz. Bunun için gereken zamanı, iş gücünü ve kaynağı ayıracağız” ifadesini kullandı.

İş birliği mesajı verildi

Başkan Tugay’a görevinde başarılar dileyen Zekeriya Mutlu da, “Karşıyaka Belediyesi ile işbirliğimizin daha da hızlanarak devam edeceğine dair inancımızla, başarılar diliyoruz” diye konuştu. Toplantıda, Bostanlı Pazaryeri’nin çatı kaplamasına ilişkin sıkıntıları aktaran Pazarcılar Odası Başkanı Hamdin Erişen’e de yanıt veren Başkan Tugay “Yağışlı havalarda hem esnafımız hem vatandaşımız mağdur oluyor. Beni çok sıkan ve üzen konulardan biri. Göstermelik değil, kalıcı çözümler üzerinde çalışıyoruz, size de bilgi vereceğiz. Benzer şekilde diğer pazaryerlerimizle ilgili de çalışmalarımız var” dedi.