Ege Kararsızlık ölüm getirdi

Kararsızlık ölüm getirdi

29.04.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Çeşme’de çalıştığı gece kulübünden mesai bitimi evine giderken Ankara Caddesi’nde Adliye’ye giden ara yola girip girmemekte tereddüt eden Engin Gönültaş, feci kazada hayatını kaybetti. Genç sürücünün başı koptu

Kararsızlık ölüm getirdi

Aşırı hız ve dikkatsizlik, biraz da kararsızlık, yine ölüm getirdi. Bayraklı’da, anayoldan yan yola geçilen kavşağa hızlı giren ve bir an tereddüt yaşayan sürücü Engin Gönültaş, yönetimindeki otomobille bariyerlere çarptı. Başı kopan Gönültaş, feci şekilde can verdi.

Evine gidiyordu
Kaza, dün saat 02.00 sıralarında, Ankara Caddesi 61 numaranın önünde meydana geldi. Çeşme’de bir eğlence kulubünde garson olarak çalışan 23 yaşındaki Engin Gönültaş, mesai bitimi, merkezdeki evine doğru 35 VF 716 plakalı otomobille yola çıktı. Aşırı hızlı gittiği belirtilen Gönültaş, Alsancak’a giden anayol ile Adliye’ye dönen arayol ayrımında bir anlık kararsızlık yaşadı. İki yolu ayıran noktaya Karayolları tarafından kaza hasarını gidermek için yerleştirilen su dolu varile çarpmasına rağmen hızı kesilmeyen otomobil, bariyerlerin üzerine çıktı. Yaklaşık 17 metre boyunca bariyerlerin üzerinde giden otomobilden fırlayan Engin Gönültaş’ın başı koptu.

Haberin Devamı

Sevenleri yas tuttu

Engin Gönültaş’ın feci ölümü, yakınlarını gözyaşlarına boğdu. Kaza haberini alır almaz olay yerine gelen yakınları, sinir krizi geçirdi. Hurdaya dönen otomobil yoldan çekici yardımıyla kaldırıldı, trafik açıldı.