Ege Karsıyaka’ya ‘Pehlıvan’ destek

Karsıyaka’ya ‘Pehlıvan’ destek

29.07.2017 - 03:23 | Son Güncellenme:

Karşıyaka’da Başkan Mutlu Altuğ, HB Pehlivanoğlu İnşaat’la sponsorluk anlaşması imzaladı. Anlaşmaya göre, futbol şubesi sponsor firmaya emanet edilecek

Karsıyaka’ya ‘Pehlıvan’  destek

Karşıyaka başkanı Mutlu Altuğ’un uzatma opsiyonlu olarak 1 yıllık sözleşme imzaladığı HB Pehlivanoğlu İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Pehlivan, futbol şubesini özerk hale getirerek kendi başkanlığında bir yönetim kuracağını açıkladı.

Haberin Devamı

‘Güzel işler yapacağız’

Doğma büyüme Karşıyakalı olduğunu söyleyen Pehlivan, “Teknik Direktör Atilla Güneş çocukluk arkadaşım. İmzaladığımız sözleşme isim sponsorluğunu da kapsıyor ama ilk sezon Karşıyaka’nın önüne ismimizi koymak gibi bir düşüncemiz yok” dedi. Yeni yapılanmada futbol şubesinin kulüpten ayrılacağını ifade eden Pehlivan, “Futbol takımının sezonluk tüm maliyetini biz üstleneceğiz. Kendi yönetimimi oluşturup, futbolun her şeyiyle bizzat ilgileneceğim. Yani şirket olarak hem kulübe sponsor olduk hem de şubeyi devraldık. İlk hedefimiz lige iyi bir başlangıç yapmak ve takımı devre arasında ilk 5 içinde görmek olacak. Diğer taraftan transfer yasağını kaldırabilmek için de çalışmalar yapacağız” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘Detayları açıklayacağız’

Gıda sektöründe faaliyet gösteren Pehlivanoğlu Mağazaları’yla akrabalık bağının bulunmadığını, isim benzerliğinin olduğunu belirten Pehlivan, sponsorluk anlaşmasının detaylarını haftaya açıklayacaklarını söyledi.

Göztepe’ye de sponsor olmuştu

Karşıyaka futbol şube yönetimini devralan HB Pehlivanoğlu İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Pehlivan, geçen sezon Göztepe’ye de sponsorluk desteği verdi. HB Pehlivanoğlu İnşaat, 10 Eylül 2016’da imzalanan anlaşma doğrultusunda futbol takımının şortuna, hentbol takımının da formasının sırtına şirketin logosunu koydurdu. Pehlivanoğlu, 16 Ekim tarihinde Göztepe’nin Urla Adnan Süvari Tesisleri’ndeki antrenmanını ziyaret ederek Başkan Vekili Talat Papatya ve Teknik Direktör Okan Buruk’la bir araya geldi. Pehlivan’ın daha önce Karşıyaka altyapısına gönderdiği oğlu Salih Polat Pehlivan’ı da geçen yaz Göztepe’ye aldırdığı, oğlunun sarı kırmızılı formayla çekilmiş fotoğraflarını da, kişisel facebook hesabında, “Renklerin güzelliği çocukların yüzüne vuruyor” notuyla paylaştığı ortaya çıktı.