Ege Kaza yaptığını uyanınca anladı

Kaza yaptığını uyanınca anladı

05.04.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Alkollü sürücü Caner Güngördü, demir direğe çarparak durdu. Sonra koltukta sızdı. Polisin uyandırdığı sürücü, müziğin sesini kısıp araçtan indi

Kaza yaptığını uyanınca anladı

İzmir’de “Yok artık!” dedirten bir trafik kazası yaşandı. Yenişehir Semti’nde dün saat 05.00 sıralarında alkollü sürücü Caner Güngördü (44), 35 CHE 90 plakalı otomobilde direksiyon hakimiyetini kaybetti. Aracı ancak yüksek gerilim hatlarını taşıyan demir direklerin ayağına çarparak durdurabildi. Kaza sonrası kendine gelmesi gereken Güngördü, direksiyon başında sızdı kaldı.

Haberin Devamı

Kendine kızdı

Bir ihbar üzerine olay yerine gelen polis, hareketsiz duran Caner Güngördü’yü ağır yaralı sandı. Acil yardım ekipleri çağrıldı. Kendisine dokunulduğunda uyanan Güngördü, bir şaşkınlık içerisinde önce açık olan müziğin sesini kıstı, yavaş hareketlerde arabadan indi.

Fıkra gibi kaza ve sonrasında polis büyük bir şaşkınlık yaşarken, basın mensupları alkollü sürücüye “Kaza yaptın, farkında mısın?” diye sordu. Caner Güngördü, “Kaza yok. Onu da nereden çıkarıyorsunuz!” diye çıkıştı.

Kaza yaptığını uyandırıldığında anlayan sürücü, araçtaki büyük maddi hasarı görünce gözlerine inanamadı; önce, “İnsanlara çarpmayayım” dedi. Ardından da söylenmeye başladı, “Yazıklar olsun be, yazıklar olsun. Hiçbir parçası değişmemişti. Her şeyi orjinaldi. Arabam gitti be” diye hayıflandı. Alkol aldığını doğrulayan sürücün otomobilinde yarısı dolu bira şişesi bulundu.