Ege Kemik İliği Vakfı’na forma desteği geldi

Kemik İliği Vakfı’na forma desteği geldi

28.12.2008 - 01:00 | Son Güncellenme:

Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Hastanesi Kurma ve Geliştirme Vakfı’na (KİTVAK) bir destek de Beşiktaş’la Galatasaray’dan geldi.

Kemik İliği Vakfı’na forma desteği geldi

İki kulüp, oyuncularının imzaladığı formalardan gönderdi. KİT-VAK Başkanvekili Yıldızay Şengün, bunları, Balçova’daki Agora Alışveriş Merkezi’nde açtıkları stantta bağışta bulunanlara hediye edeceklerini söyledi. Şengün, “Agora, Beşiktaş ve Galatasaray yöneticilerine teşekkür ediyoruz” dedi.
İZMİR DHA


EÜ Çocuk Hastanesi yararına kermes
Ege Çocuk Vakfı gönüllüleri, Ege Üniversitesi (EÜ) Çocuk Hastanesi’ne katkı sağlamak amacıyla Bostanlı’daki Vilayetler Evi’nde kermes düzenledi. Vakıf Başkanı Mediha Başbuğ, “25 kişilik gönüllü ekibimizle çalışıyoruz. Sadece kermeslerle değil, hayırseverlerin yaptıkları yardımlarla da birçok çocuğumuza eğitim bursu sağlıyoruz” dedi.
İZMİR Milliyet


Prof. Dr. Özsöz’e TÜBİTAK’tan ödül
Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Temel Eczacılık Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Şengün Özsöz’e onur... Prof. Özsöz’e, Türk bilim dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olarak gösterilen TÜBİTAK Bilim Ödülü verildi. Uluslararası düzeydeki önemli bilimsel çalışmaları nedeniyle layık görüldüğü belirtildi. Prof. Özsöz’ün araştırma konuları şöyle: Glukoz sensörleri, biyolojik sensörler, elektrokimya, elektrokimyasal DNA ve enzim biyosensörlerinin klinik tanıya, çevresel analizlere, ilaç geliştirme çalışmalarına yönelik olarak geliştirilmesi, biyosensör tasarımında kullanılabilecek nanoteknolojik malzemeler ve biyolojik materyaller.
Ege Ajans