Ege ‘Kenti birlikte koruyacağız’

‘Kenti birlikte koruyacağız’

04.08.2018 - 23:01 | Son Güncellenme:

İzmir Büyükşehir Belediyesi zabıta birimlerinin yöneticileri, Başkan Vekili Dr. Sırrı Aydoğan’ı ziyaret etti. Aydoğan, zabıta personelinin kuruluş yıldönümünü kutladı.

‘Kenti birlikte koruyacağız’

İzmir Büyükşehir Belediyesi zabıta birimlerinin yöneticileri, Başkan Vekili Dr. Sırrı Aydoğan’ı ziyaret etti. Aydoğan, zabıta personelinin kuruluş yıldönümünü kutladı,, “Üniformanın sorumlulu var. Kentin güzelliklerini birlikte korumak zorundayız” dedi.

Haberin Devamı

Çeyrek altın sürprizi

Buca Belediyesi ise, görevde çeyrek asırı dolduran zabıta personelini çeyrek altına ödüllendirdi. Ekipler Zabıta Haftası kutlamaları çerçevesinde düzenlenen kahvaltıda belediyenin sürpriziyle duygulandı. Görev başında 25 yılını dolduran 23 zabıta personeline çeyrek altın takdim edildi. Başkan Yardımcısı Erdem Balkır, “24 saat esnaf ve halk için çalışıyorlar. Emekleri için hepsine teşekkür ediyoruz” dedi.
Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı da zabıtaları ziyaret etti, pasta kesti, “Çok zor olan bu görevi ilçemizde en iyi şekilde yerine getiriyorsunuz. Özveriniz için teşekkürler” dedi.