Ege Kentin ve kendin için sür!

Kentin ve kendin için sür!

02.05.2017 - 03:55 | Son Güncellenme:

Kilometrelerin yarıştığı ve en çok pedal çeviren kentin kazandığı Avrupa Bisiklet Yarışması dün başladı. Siz de İzmir Büyükşehir Belediyesi takımının bir parçası olup, kentinizi zirveye taşımak istiyorsanız ücretsiz kayıt olabilirsiniz...

Kentin ve kendin için sür

Bisiklete binen tüm İzmirliler, Mayıs ayı boyunca kentlerinin adını taşıyan takımın bir üyesi olarak, birçok Avrupa kentinin sakinleriyle yarışabilecek. Avrupa Bisiklet Yarışması’na, İzmir’i temsilen yine Büyükşehir Belediyesi katılıyor. Geçen yıl 52 ülke arasında 17. olan İzmir, bu sene daha iyi bir derece hedefledi. Yaptığı yatırım ve yürüttüğü projelerle ‘Bisiklet kenti’ imajını her geçen gün daha da güçlendiren İzmir Büyükşehir Belediyesi, Avrupa Komisyonu tarafından desteklenen Avrupa Bisiklet Yarışması’nda İzmirlileri desteğe çağırdı. Dün başlayan ve 31 Mayıs’a kadar sürecek yarışma, katılımcı şehirlerde yaşayan veya herhangi bir sebeple bu şehirlere seyahat eden herkese açık ve ücretsiz olacak.

Haberin Devamı

İzmir için pedalla

Bisiklet tutkunlarının İzmir kent takımına katılmak için www.eccizmir.com sitesinden katılım formunu doldurmaları gerekiyor. Katılımcılar ücretsiz mobil uygulama ‘NAVIKI’yi akıllı telefonuna indirdikten sonra tüm yolculuklarını bisikletle yaparak bu gezileri uygulama aracılığıyla kaydediyor. Spor faaliyetleri dışında bisikletle yapılan tüm turlar yarışma kapsamında kabul ediliyor. Akıllı telefon kullanmayanlar ise seyahat verilerini, internet sayfasındaki ilgili bölüme yazabiliyor.