Ege Kerem’de sona doğru

Kerem’de sona doğru

03.07.2008 - 01:00 | Son Güncellenme:

Karşıyaka, uzun süredir peşinde olduğu Etimesgut Şeker’in kalecisini sonunda alıyor. 28 yaşındaki başarılı file bekçisi, İzmir’e gelerek imza atacak

Kerem’de sona doğru

Ka­le­ci ara­yış­la­rı­nı sür­dü­ren Kar­şı­ya­ka yö­ne­ti­mi, fut­bol­se­ver­le­rin Ga­la­ta­sa­ray ve Sam­suns­por’dan ta­nı­dı­ğı Ke­rem İnan’ıın işi­ni bi­tir­mek üze­re. 28 ya­şın­da­ki fi­le bek­çi­si için ku­lü­bü­ne 75 bin YTL born­ser­vis üc­re­ti öde­yen kur­may­lar, ba­şa­rı­lı ka­le­ci­nin bu­gün İz­mir’e ge­le­rek res­mi söz­leş­me im­za­la­ya­ca­ğı­nı açık­la­dı­lar. Ke­rem’in tec­rü­be­si ile KSK’nin zir­ve mü­ca­de­le­si­ne önem­li kat­kı sağ­la­ya­ca­ğı­na inan­dı­ğı­nı söy­le­yen Pro­fes­yo­nel Şu­be Baş­ka­nı Tay­fun Yel­ken­bi­çer, “İyi bir ka­le­ci al­dı­ğı­mı­za ina­nı­yo­rum. Uma­rım ya­nıl­mam” ifadesini kullandı.

Umut sü­rü­yor

Fe­ner­bah­çe’den ka­le­ci Ne­ca­ti ile sa­vun­ma oyun­cu­su Ta­ha’yı da ki­ra­la­dık­la­rı­nı kay­de­den Yel­ken­bi­çer, Ko­ca­elis­por’la an­la­şa­ma­yan Bur­sas­por­lu Eser Yağ­mur’la gö­rüş­me­le­rin de­vam et­ti­ği­ni söy­le­di. Gol­cü oyun­cu ile bu­gün bir kez da­ha ma­sa­ya otu­ra­cak­la­rı­nı söz­le­ri­ne ek­le­di.