Ege Kılıçdaroğlu İzmirlileri ağırladı

Kılıçdaroğlu İzmirlileri ağırladı

16.01.2020 - 07:50 | Son Güncellenme:

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü ve beraberindeki heyet Ankara’ya çıkarma yaptı.

Kılıçdaroğlu İzmirlileri ağırladı

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü ve beraberindeki heyet Ankara’ya çıkarma yaptı. Heyetin ilk durağı Anıtkabir oldu. Başkan Gümrükçü, Anıtkabir Ziyaret Defteri’ne, “Anıtkabir hatıra defterini Çiğli halkı adına imzaladık. Ey Büyük Atatürk, Açtığın yolda gösterdiğin hedefe Çiğli halkı ile birlikte yürüyeceğimize and içeriz” diye yazdı. Çiğli heyeti daha sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Kılıçdaroğlu’nun, Çiğli’de Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza Koçer’e yapılan silahlı saldırı hakkında olayı yakından dikkatle takip ettiklerini ve mutlaka faillerin yakalanarak cezalandırılması gerektiğini söylediği öğrenildi.
Gümrükçü de, “Biz gücümüzü halkımızdan ve partimizden alıyoruz. Korkmadan, yılmadan çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Kılıçdaroğlu’nun gün içindeki bir diğer İzmirli konukları, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal oldu. Ziyarette yürütülen çalışmalarla ilgili bilgiler verildi, görüş alışverişi yapıldı. Görüşmenin ardından açıklama yapan Sandal, “Başkanımız Soyer’in rehberliğinde çağdaş bir Bayraklı, İzmir ve aydınlık bir Türkiye için var gücümüzle, birlik beraberlik içinde çalışıyoruz. Birlikte güçlüyüz” dedi.