Ege KİTVAK, ‘umut’ için bağışçıları bekliyor

KİTVAK, ‘umut’ için bağışçıları bekliyor

28.11.2017 - 01:08 | Son Güncellenme:

20 yıllık geçmişiyle İzmir’in en köklü vakıflarından biri olan KİTVAK, Türkiye ve dünya çapında hayata geçirdiği projelerle örnek olmayı sürdürüyor.

KİTVAK, ‘umut’ için bağışçıları bekliyor

20 yıllık geçmişiyle İzmir’in en köklü vakıflarından biri olan KİTVAK, Türkiye ve dünya çapında hayata geçirdiği projelerle örnek olmayı sürdürüyor. Vakfın farklı iş kollarında başarılı çalışmalara imzalarını atmış birbirinden değerli yönetim kurulu, bugüne kadar gerçekleştirdikleri çalışmaları ‘büyük bir imece’ olarak tanımlıyor. Bugüne kadar İzmir’e Ege Üniversitesi (EÜ) Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesi ve EÜ KİTVAK Hasta ve Hasta Yakınları Konukevi’ni kazandıran vakıf, üçüncü büyük hizmeti olan Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi yerleşkesi içinde hizmete girecek olan ikinci konukevi için gün saymaya devam ediyor.

Haberin Devamı

KİTVAK, vakfa destek olmak isteyen, nasıl destek olacağını bilemeyen gönül dostlarına seslendi: “KİTVAK’ın onkoloji hastalarına yönelik olarak gerçekleştirmeye çalıştığı bu kutsal işleri tamamlayabilmesi, hasta ve hasta yakınlarına umut olabilmesi için lütfen sizler de az çok demeden katkı ve desteğinizi esirgemeyin.”

Hesap no ve SMS

Dilerseniz 3502’ye bir SMS göndererek 5 lira katkıda bulunabilir, isterseniz Halk Bankası Konak-İzmir Şubesi 16000008 IBAN TR74 0001 2009 7340 0016 0000 08 IBAN No’lu hesaba bağışta bulunabilirsiniz.