Ege Koçarlı için Büyükşehir’le el ele verdik

Koçarlı için Büyükşehir’le el ele verdik

25.03.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

.

Koçarlı için Büyükşehir’le el ele verdik

İlçede 5 yıl içinde önemli adımlar attıklarını belirten Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk “Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’nun desteğiyle hizmet hamlemiz sürecek. Aydınımızın şirin ilçesi Koçarlımız, kalkınmaya ve gelişmeye devam edecek” diye konuştu.

Haberin Devamı

Sevgili Koçarlılı hemşerilerim...

2014 yılında sizden aldığım destekle başladığım belediye başkanlığında 5. yılımı dolduruyorum. Bu 5 yıl içinde kentimiz için neler yaptığımız ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’nun destekleriyle nerelere kadar geldiğimiz gözler önünde.

Yaptığımız çalışmaları her yılın sonunda sizlere aktardım. Bugün ise 5 yılın muhasebesini yapacağım. Ancak bu muhasebeden önce söylemek isteğim bir cümle var:

“Sağ olasın Özlem Başkan. Teşekkürler Aydın Büyükşehir Belediyesi.”

‘Gelecek için varız’

Sevgili hemşerilerim...

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’yla birlikte göreve geldiğimiz ilk günden itibaren Koçarlı için el ele verdik.

Başkan Çerçioğlu da benim gibi ilçemizi çok seviyor ve önemsiyordu. Koçarlımızın geleceği için birlikte el ele verdik. Önemli değişimi gerçekleştirmeye başladık. Önümüzdeki dönemde de devam ettireceğiz.

Haberin Devamı

Yaptığımız tüm çalışmalarda Aydın Büyükşehir Belediyesi’yle koordinasyona ve yardımlaşmaya büyük önem verdik. Her konuda Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’ndan büyük destek ve katkı gördük. Görmeye de devam ediyoruz. Koçarlı Belediyesi olarak Aydın Büyükşehir Belediyesi ile uyum içinde çalışıyoruz.

Ciddi katkıları var

Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu da benim gibi Koçarlı’yı çok önemsiyor. Sayın Çerçioğlu, Büyükşehir’in tüm imkânlarıyla bizim yanımızda. ASKİ, AYBA, Fen İşleri ve Tarımsal Hizmetler gibi tüm alanlarda ciddi destek ve katkı alıyoruz. Topuklu Efemiz Özlem Çerçioğlu, Koçarlı’nın geleceği için emek veriyor, ilçemize gereken hizmetlerin sağlanması konusunda her zaman yanımızda olduğunu belirtiyor. -MUTLU ÖZTÜRK / KOÇARLI BELEDİYE BAŞKANI

‘Herkese dokunuyoruz’

Koçarlı Belediyesi ile Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin ilçe genelinde merkez ve kırsal mahalle ayrımı gözetmeksizin başlattığı hizmet birlikteliği devam ediyor. Başkan Öztürk, “Göreve geldiğimiz ilk günden beri Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu ile Koçarlı için el ele verdik. Artık suyu akmayan tek bir mahallemiz kalmadı. Mahalle girişlerimiz sıcak asfalt oluyor. Çakmar, Çakırbeyli, Tekeli, Haydarlı, Cincin ve Kasaplar gibi mahallelerimizin girişleri sıcak asfalt ile kaplandı son olarak ise Şenköy ve Dedeköy mahallelerimizin girişini sıcak asfalt ile buluşturduk. Mazon Bölgemizin yolları sıcak asfalt oluyor. Biz 5 yıldır sahadayız, halkımızla sürekli iç içeyiz. Seçim var diye gelmedik, her zaman buradaydık. Bu nedenle siz hemşerilerimizin huzuruna gururla çıkıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Koçarlı için Büyükşehir’le el ele verdik

Yeni bina hayırlı olsun

Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Koçarlı Belediyesi’nin hizmet birlikteliği artarak devam ediyor. İki belediye birlikte çalışıyor, kazanan Koçarlı oluyor. Neler yapılmadı ki... Hepiniz eski belediye binamızı biliyorsunuz. Aydın Büyükşehir Belediyemizin Gündoğan Mahallesi Çine Caddesi’nde 25 Aralık 2015 tarihinde temeli atılan Koçarlı Belediye Hizmet Binası ve Kültür Merkezi’nin açılışı yoğun bir katılımla gerçekleşti. Yeni hizmet binasının önünde yapılan açılış töreni, festival havasında gerçekleşti. Koçarlı halkı, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu da yöresel bir şekilde karşıladı.

Haberin Devamı

‘Halkımız istedi’

Vatandaşımıza hizmeti daha hızlı ulaştırabilmek için böyle bir binayı halkın hizmetine sunmaktan dolayı mutlu olduk. Yaklaşık yarım asırdır kullanmakta olduğumuz, belediye başkanlarımızdan Mevlüt Şahinci tarafından yaptırılan Belediye binasının artık halkımızın ihtiyaçlarını karşılamadığını gördük hatta bir nikâh salonumuz dahi yoktu. Bizim işimiz hizmet, halk ister yaparız. İstekleri karşılamakta ve halkımıza daha iyi hizmet verebilmek için Koçarlı Belediyesi olarak projelendirdiğimiz belediye hizmet binamızın temelini 25 Aralık 2015’te atmıştık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Halk ister, Büyükşehir Belediyemiz yapar. Vatandaş ister, Koçarlı Belediyesi yapar...

Koçarlı için Büyükşehir’le el ele verdik

Kadınlar, dinlenme merkezini çok sevdi

Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk ile Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, tarafından halkın yoğun katılımıyla hizmete açılan Kadın Dinlenme Merkezi, büyük beğeni topladı.

Haberin Devamı

Merkezin gördüğü ilgiden memnun olan Başkan Öztürk, “Merkezimize kadınlarımızın ilgi göstermesi bizleri memnun ediyor, demek ki gerçek bir ihtiyaca cevap vermişiz. Çünkü; annelerimizin, ablalarımızın, kız kardeşlerimizin özellikle pazartesi günü pazar masrafını gördükten sonra rahat rahat oturup bekleyebilecekleri, dinlenebilecekleri bir yerleri yoktu. Kadınlarımıza kendi merkezlerine sahip çıkıp yoğun ilgi gösterdikleri için teşekkür ediyorum. Onlar için projeler üretmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Koçarlı için Büyükşehir’le el ele verdik

En büyük bayrağı göndere çektik

Türk bayrağı konusundaki hassasiyetiyle tanınan Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, en büyük bayrağı törenle ilçenin girişindeki göndere çekti.

Bayrağın göndere çekiliş töreninde konuşan Öztürk, “Rengini şehitlerimizin kanından alan ay yıldızlı, şanlı bayrağımız, uğrunda canımızı vereceğimiz en kutsal değerimizdir. Belediye Başkanı Mutlu Öztürk olarak, bayrağımız konusundaki hassasiyetimi herkes biliyor. Tekke Asar Kalesi’nden Kullar Dağı’na, Tığlılar Yaylası’na kadar Koçarlımızın her köşesinde bayrağımızın dalgalanmasına ayrı bir özen gösterdim” dedi.

Koçarlı için Büyükşehir’le el ele verdik

İlçenin dört bir yanına yeni yol

Koçarlı Belediyesi’nin ilçe genelinde merkez ve kırsal mahalle ayrımı gözetmeksizin başlattığı yol hamlesi sürüyor. Çalışmalar kapsamında Koçarlı’ya 4,5 yılda toplam 270 bin metrekare alanda yeni yol yapıldı. Bıyıklı’dan Cincin’e, Kullar’dan Kasaplar’a kadar ilçenin her yerinde 40 bin metrekare alanda da çalışmalarda sona gelindi.

310 bin metrekare

Yapılan çalışmaları yerinde, titizlikle inceleyen ve gördüğü eksikliklerle ilgili olarak tek tek talimat veren Başkan Mutlu Öztürk, “Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun desteğiyle görev süremiz döneminde toplam 310 bin metrekare yol yaptık” diye konuştu.

Başkan Öztürk: 40 bin metrekare alanda yapılan yeni çalışmalarla, ilçede toplam 310 bin metrekare yolun vatandaşların hizmetine sunulacağı vurguladı. Koçarlı’mızın her yerinde çalışıyoruz. Koçarlı’nın neresine giderseniz gidin mutlaka Koçarlı Belediyesi’nin bir çalışmasını görürüsünüz. Geniş bir alana sahip olan ilçemizde yol çalışmalarımız hız kesmeden aralıksız devam edecek” dedi.

Koçarlı için Büyükşehir’le el ele verdik

Koçarlı, Topuklu Efe’yle mutlu

BÜYÜKŞEHİR Başkanı Özlem Çerçioğlu, Mersinbeleni Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Halkı selamlayan Çerçioğlu, “Özellikle de hanım kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum” dedi. Çerçioğlu, Mutlu Başkan’la Koçarlı’ya 58 milyon liralık yatırım yaptıklarını vurguladı, “Önümüzdeki dönemde de Mutlu Başkanla beraberim. Mersinbeleni’ne 10 kilometre yol, 3 bin 500 metrekare parke taşı, 2 bin 300 metre içme suyu ve yağmur suyu altyapısı yaptık. En çok da sosyal belediyeciliğe önem verdik. Başkanımız Mutlu Öztürk’le Mersinbeleni’ne, Koçarlı’ya ve Aydın’a hizmet sürecek. Yatırımlar iki katına çıkacak” diye konuştu.