Ege Kokunun nedeni araştırılıyor

Kokunun nedeni araştırılıyor

12.09.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

İzmir Büyükşehir Belediyesi eylül ayı birinci olağan meclis toplantısında konuşan Başkan Vekili Sırrı Aydoğan, kent genelinde etkili olan kötü kokuyla ilgili çalışmaların devam ettiğini, nedenin henüz belirlenemediğini söyledi.

Kokunun nedeni araştırılıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi eylül ayı birinci olağan meclis toplantısında konuşan Başkan Vekili Sırrı Aydoğan, kent genelinde etkili olan kötü kokuyla ilgili çalışmaların devam ettiğini, nedenin henüz belirlenemediğini söyledi. AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Ali Kökoğuz da, “Bu lağım kokusunun, kötü kokunun nedeni nedir? Vatandaş ‘Niçin, önlem alınamaz durumda’ diye soruyor. Bu konuyla ilgilenilmesini rica ediyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Açıklama olacak

Aydoğan, kent genelinde etkili olan kokunun tespiti için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile büyükşehir belediyesinin çalışmalarına devam ettiğini ifade etti, “Arıtmalarla ilgili bütün akımlar çalışıyor. Kokunun neden kaynaklandığının bulunması için çalışmalar devam ediyor. Kesin bir bilgiye ulaşıldığı zaman gerek Çevre ve Şehircilik Bakanlığı görevlileri gerek biz açıklayacağız. Bulunamadı, bulunacak” diye konuştu.