Ege Konuşmaz’ın Uçar açıklaması

Konuşmaz’ın Uçar açıklaması

26.06.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Altay eski Başkanı Niyazi Konuşmaz, Feyyaz Uçar’ın kendi döneminde teknik direktör olarak çalışmadığını açıkladı.

Konuşmaz’ın Uçar açıklaması

Konuşmaz, 2007-08 sezonundan kalan alacağı için icra tekibi yaptırdığını belirterek, “2008-09’da ise Melih Tunç Tandoğan başkandı.” diye konuştu.

Haberin Devamı

LONDRA’YA 10 İzmirli

Dünyanın gözü, Londra’da yapılacak 30. Yaz Olimpiyatları’na çevrilirken, İzmir’i atletizmde Ercüment Olgundeniz, Semiha Mutlu ve Recep Çelik, judoda Gülşah Kocatürk, halterde İbra-him Arat, okçulukta Begül Löklüoğlu, yelkende Ateş Deniz Çınar, voleybolda Bahar Toksoy, Güldeniz Önal temsil edecek.

Kaf Kaf’a Telekom spornsor olacak

Basketbol takımının 14 yıllık spnsoru Pınar’la köprüleri atma noktasına gelen Karşıyaka’nın, B planının Türk Telekom olduğu iddia edildi. Kongre sonrasında Onursal Başkan Selçuk Yaşar ile bir türlü sıcak ve sağlıklı bir diyalog kuramayan Başkan Cihan Büyükoral’ın, Pınar’ın 4.5 milyon TL’lik teklifini reddektikten sonra, telekomünikasyon deviyle pazarlığa oturduğu öğrenildi. Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım sayesinde gerçekleşen flört sonrası Kaf Kaf’a destek vermeye ‘Evet’ dediği öğrenildi.

Haberin Devamı


2 milyon TL gelecek
Anlaşmanın kesinleştiği takdirde Karşıyaka önümüzdeki sezon TTNET veya AVEA ön isimleriyle ligde yer alacak. TED Kolejliler’in erkek-kadın basketbol ve voleybol takımlarına 4 milyon TL’lik bir yardım veren Telekom’un, KSK’ye ise 2 milyon TL aktaracağı öğrenildi.
Öte yandan Başkan Büyükoral, bugün İstanbul’a, yarın Ankara’ya gidecek. Pınar’la defterler kapanmazken, ortak nokta bulunduğu takdirde devam edileceği öğrenildi.

İZMİR DHA