Ege Köprü birleşme noktalarına gece genleşme bakımı

Köprü birleşme noktalarına gece genleşme bakımı

16.06.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Büyükşehir Belediyesi, ilk kez gerçekleştirilen bir çalışma ile taşıt köprülerinin birleşme noktalarına esnekliği yüksek olan ve su geçirmez kauçuk malzeme yerleştiriyor.

Köprü birleşme noktalarına gece genleşme bakımı

Derzlerle gün içinde meydana gelen genleşme ve büzülmenin etkileri ortadan kaldırılıyor, güçlendirme sağlanarak sürüş emniyeti artırılıyor. Trafiğin etkilenmemesi için çalışmalar saat 22.00 ile 06.00 arasında yapılıyor. Mürselpaşa Bulvarı’ndaki köprülerde tamamlanan çalışmalar Yenişehir’deki köprülerde devam ediyor.

Haberin Devamı

Eski eşini vuran koca aynı tüfekle canına da kıydı
Selçuk’ta Şehabettin Dede Caddesi’nde, çalıştığı otelden saat 19.30’da ayrılıp evine yaya olarak giden Leyla Duman’ın (48) yanına, dört ay önce boşandığı eski kocası Nevzat Adıbelli (50) otomobille yanaştı. İkili bir süre sonra kavga etmeye başladı. N.A. otomobilindeki av tüfeğiyle Duman’ı, çenesinin altından vurup ağır yaraladı. Kadın yere düşerken N.A. da otomobille kaçtı. Jandarmanın araştırmasında Nevzat Adıbelli’nin aracı Tavşantepe’de terkedilmiş olarak bulundu. Zeytinlikte de cesetle karşılaşan jandarma, Adıbelli’nin tüfeği karnına dayayıp ateşlediğini belirledi.

Otomobil-otobüs çetesi çökertildi
İzmir Emniyeti ekipleri, çıkar amaçlı bir suç örgütünün, otomobil ve otobüs çalınması ile sahte evraklarla araç satılması olaylarına karıştıklarını saptadı. Sabah saatlerinde harekete geçen ekipler, İzmir ve Denizli’de çeşitli adreslere yaptığı baskınlarda, aralarında şebekenin lideri A.B.’nin de bulunduğu 12 kişiyi gözaltına aldı. Zanlıların, şu ana kadar 16 suça karıştıkları belirlenirken, sorgularının sürdüğü, işlemlerinin bitmesinin ardından cuma günü adliyeye sevkedilecekleri bildirildi.

Haberin Devamı

Mutlu’nun annesi vefat etti
DSP İzmir İl Başkanı Rıfat Mutlu’nun annesi Huriye Mutlu (89) yaşama gözlerini yumdu. Huriye Mutlu’nun cenazesi bugün, Mithatpaşa Endüstri Meslek Lisesi karşısında bulunan Hamidiye Camii’nde öğlen kılınacak namazdan sonra, Narlıdere Aşağı Mezarlık’ta toprağa verilecek.

Acılı aileye belediye eli
Manisa Belediye Meclisi, Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen cenaze hizmetleri için ek bütçe ayrılacak. Vatandaş, sadece kabir parası ödeyecek; defin, imam, helva dağıtılması ve cenaze evine yemek gönderilmesi masrafları Sağlık İşleri tarafından yapılacak.

POLİSTE 24 SAAT
Evde merdivenden düşüp öldü Gültepe’de saat 04.00 sıralarında 2440 Sokak’taki evinin merdivenlerinden düşen 45 yaşındaki Necatin Yörük, kaldırıldığı hastanede öldü. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.
Telekom’un kablosu çalındı Menderes’te saat 14.00 sıralarında polise başvuran Ersin Anat, Sarıçay Mevkisi’nde 190 metre uzunluğunda Telekom’a ait kablonun kesilerek çalındığını bildirdi. Polis, hırsız veya hırsızları bulmak için çalışma başlattı.
20 yaşındaki koca kayboldu Buca’da polise başvuran Selin Şahin, 647/52 Sokak’ta oturduğunu, 20 yaşındaki eşi Ömer Şahin’in, evden ayrılıp bir daha geri dönmediğini belirtti. Polis, kayıp başvurusu üzerine soruşturma başlattı.