Ege ‘Köprübaşı, yatırımlarla daha da modernleşti’

‘Köprübaşı, yatırımlarla daha da modernleşti’

13.03.2018 - 01:00 | Son Güncellenme:

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Köprübaşı ilçe programı kapsamında Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan yatırımların açılış törenlerini gerçekleştirdi.

‘Köprübaşı, yatırımlarla daha da modernleşti’

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Köprübaşı ilçe programı kapsamında Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan yatırımların açılış törenlerini gerçekleştirdi. Başkan Ergün, Borlu mahallesi ziyaretinin ardından Köprübaşı Borlu İtfaiye Amirliği’nin açılışını yaptı. Başkan Ergün, daha sonra beraberindeki heyet ile birlikte açılış kurdelesini kesti. Başkan Ergün, Köprübaşı ilçesinin hizmetine sunulan itfaiye amirliğinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Haberin Devamı

Alım satım merkezi

Köprübaşı Borlu İtfaiye Amirliği’nin açılışının ardından Başkan Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı Köprübaşı Gasilhane Hizmet Binası’nın da açılışını yaptı. Başkan Ergün, daha sonra Köprübaşı Çilek Alım Merkezi’nin açılışını düzenledi. Başkan Ergün, yaptığı inceleme sırasında yetkililerden aldığı bilgilerin ardından Çilek Alım Merkezinin ilerleyen zamanlarda meyve ve sebze alım satım merkezi olması konusunda çalışma yapılması talimatını verdi.
Namık Kemal mahallesinde yapılan çok amaçlı etkinlik salonunun açılışını gerçekleştiren Ergün, Ergün, “Sağlık ve huzur içinde inşallah bu etkinlik salonumuz kullanılır. Köprübaşı, bu yatırımlarla daha modern bir hale geldi” dedi.