Ege Körfezde bayram bereketi

Körfezde bayram bereketi

07.08.2018 - 04:30 | Son Güncellenme:

Edremit Körfezi’ndeki tesislerde 9 günlük bayram tatili için rezervasyonlar yüzde 100’e yaklaştı. 9 günlük tatil, Kuzey Ege’deki turizmcilere bayram havası yaşattı

Körfezde bayram bereketi

Yıllık 3 milyon gecelemeyle iç turizmde ilk sırada yer alan Edremit Körfezi’ndeki tesislerde 9 günlük Kurban Bayramı tatili için rezervasyonlar yüzde 100’e yaklaştı.

Haberin Devamı

Kuzey Ege’nin gözde turizm merkezlerinin bulunduğu, 145 kilometre sahil bandına sahip körfez, genellikle iç turizme hizmet sunuyor. Kazdağı Otelcileri Derneği (KAZOD) Yönetim Kurulu Üyesi ve Ed-Bel Limited Şirketi Genel Müdürü İbrahim Yakın, tatilin uzatılmasının hem bölge turizmine hem de esnafa büyük katkı sağladığını söyledi.

Burhaniye’de turizm işletmesi bulunan Filiz Altın da, “Sezonun sonuna doğru yeniden bize gelir getirecek, turizme ivme kazandıracak” dedi. Ayvalık Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı ve Ayvalık Turizm Geliştirme Birliği Genel Sekreteri Ümit Özgültekin de tatilin can suyu olduğunu ifade etti. Ayvalık Otelciler ve Pansiyoncular Derneği Başkanı İbrahim Çolak da rezervasyonların oldukça yoğun olduğunu belirtti.