Ege 'Kredisiz ev sahibi yapıyoruz'

'Kredisiz ev sahibi yapıyoruz'

26.04.2018 - 01:22 | Son Güncellenme:

Ege-Koop’un Prestij Turgutlu Projesi’nde ev sahibi olmak isteyenlere kredisiz, faizsiz ve kefilsiz ödeme planı sunuldu. Başkan Hüseyin Aslan, “Biz kar eden değil, evsizleri konut sahibi yapmaya çalışan kuruluşuz” dedi

Kredisiz ev sahibi yapıyoruz

Ege-Koop’un 14. projesi Prestij Turgutlu’daki imalatlar hızla devam ediyor. Turgutlu halkı ve sivil toplum kuruluşları, meslek odaları üyeleri Prestij Turgutlu Projesinden konut sahibi olmak için toplu olarak katılma konusunda Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan ile bir araya geldi. İlçedeki 30’a yakın emlak ofisi ve Turgutlu Eğitim-Sen Şubesi yönetimiyle de buluşan Aslan, gelen yoğun istek üzerine yeni stratejiler belirledi. Ege-Koop 40 milyon lira yatırımla geçtiğimiz günlerde temeli atılan Prestij Turgutlu Projesi’nden ev sahibi olmak isteyenlere özel formüllerle kredisiz, kefilsiz ev sahibi olma fırsatı sundu. Yeni sistemle konut satışında peşinat düşürüldü, esnek ödeme planı uygulamaya konuldu.

Haberin Devamı

Uygun ödeme koşulları

Prestij Turgutlu Projesi’nden, 60 bin TL peşinatla ve aylık 2 bin 500 lira ile 3 bin lira arasında değişen ödeme planlarıyla kefilsiz, faizsiz ev sahibi olunabilecek. Hazırlanan ödeme planıyla ev sahibi olmak isteyenlerin kredi arayışlarını da böylece askıya alarak ‘zorluk’ çekmeyeceklerini söyleyen Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, “Ev sahibi olmak için birikim yapan ancak kredi faizlerinden endişe ettiği için yatırım yapamayanların hayallerinin gerçekleşmesi için böyle bir ödeme planı hazırladık” dedi. Satışı süren daireler için hazırlanan ödeme planıyla yatırım yapanların, 2019 sonuna kadar kredi faizleriyle uğraşmayacaklarına dikkat çeken Aslan, “İnsanlar kendi birikimleriyle ev sahibi olabilecek. Yani bugün karar verip Ege-Koop’tan ödeme kolaylığı ile konut alın, yarın karlı yatırıma imza atın. Biz kar eden değil, evsizleri ev sahibi yapmaya çalışan toplumsal bir kuruluşuz. Ege-Koop’tan ucuz ama yüksek kaliteli ev sahibi olanlar 1 yılda yüzde 30-40 arasında kar elde edecek” diye konuştu.

Haberin Devamı

Engelli dostu proje

Ege-Koop’un “Prestij Turgutlu” Projesi; 6 bin 582 metrekaresi imarlı olan toplam 25 bin 454 m2 inşaat alanında 3 bloktan oluşuyor. Geniş balkonlara, yüzme havuzu, kapalı ve açık otoparkı, kış bahçesi olarak değerlendirilebilecek mutfak alanına sahip Prestij Turgutlu, engelli ve yaşlı bireyler için de özel bir tasarıma sahip. Engelli dostu projede bina girişinden itibaren engelsiz yaşam başlayacak.