Ege KSK’DE LİSANS KRİZİ

KSK’DE LİSANS KRİZİ

08.08.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Futbol Federasyonu, eski futbolcu ve teknik adamlara 1.9 milyon liralık borcun ödenmesini, aksi halde lisans verilmeyeceğini, resmi bir yazıyla yönetime bildirdi

KSK’DE LİSANS KRİZİ

Karşıyaka, transfer ettiği yıldız futbolcularla şampiyonluğa oynayacak bir kadro oluşturdu ancak bu kez lisans kriziyle karşı karşıya kaldı. Eski futbolcu ve teknik adamlara 1.9 milyon lira tutarında borcu olan Karşıyaka, bu parayı ödemediği takdirde, futbolcularına lisans çıkaramayacak. Futbol Federasyonu, yayın gelirlerini teminat göstermek isteyen Karşıyaka’nın talebini kabul etmedi, “Vadesi gelmemiş yayın geliri, teminat olarak gösterilemez” mesajı verdi.
Forma reklamı
Karşıyakalı yöneticiler, bu gelişme karşısında 1.9 milyon lirayı nasıl denkleştireceklerinin derdine düştüler. 100. Yıl nedeniyle forma reklamı almayı düşünmeyen yöneticiler, bu durumda sponsorlarla görüşmeyi kararlaştırdı. Federasyondan gelen yazıyla şok yaşayan yöneticiler, “Reklam almaktan başka çare yok. Bu borcu ödemeden lisans çıkarmamız zor görünüyor. 2 milyon liralık nakit lazım.”


Adiyiah, Gana Milli Takımı’nda
KSK’nin Milan’dan kiraladığı Ganalı Adiyiah, ülkesinin Nijerya’yla oynayacağı dostluk maçı için İngiltere’ye gidecek. Asamoah Gyan, Prince Tagoe, Muntari, Boateng, Ayew, John Mensah gibi yıldız isimlerden oluşan, Adiyiah’ın da dahil olduğu kadroyla Güney Afrika’da yapılan 2010 Dünya Kupası’nda çeyrek final oynayan Gana Milli Takımı, Nijerya’yla yarın, Watford kentinde karşılaşacak. Adiyiah, maçtan hemen sonra İzmir’e gelerek takıma katılacak.