Ege Kulübeye mahkum

Kulübeye mahkum

22.10.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Yeşil-kırmızılı ekibe maliyeti 1 milyonu aşan Ganalı golcü, lig maçlarında tek bir gol bile atamadı

Kulübeye mahkum

Tavşanlı’da aldığı 4-0’lık galibiyetin rüzgarıyla çıktığı İzmir derbisinde Bucaspor’la golsüz berabere kalan KSK büyük hayal kırıklığına uğrarken, Milan’dan kiralanan Dominic Adiyiah’ın durumu da sorgulanmaya başladı. İzmir’e gelişinde havaalanında yüzlerce taraftarın karşılayıp omuzlarda taşıdığı, toplam maliyeti 550 bin Euro olan Ganalı santrfor ilk 4 maçta 11’de sahaya çıktıktan sonra kızağa çekildi.

Haberin Devamı

Golde bile hatırlamadı
K. Erciyes’e İzmir’de 1-0 kaybedilen randevuda 68. dakikada oyuna giren Adiyiah, Tavşanlı ve Buca’ya karşı hiç şans bulamadı. Derbide 90 dakikayı iki değişiklikle tamamlayan Reha Kapsal, gole ihtiyacı olmasına rağmen Adiyiah’ı ısınmaya bile göndermedi. Adiyiah’ın transferinde çok mesai harcayan 2. Başkan Nazım Torbaoğlu, Ganalı futbolcunun oynatılmamasına şaşırdığını söyledi.

309 dakikada siftahı yok
KSK Teknik Direktörü Reha Kapsal, Adiyiah’ı tüm maçlarda kadroya aldı. İlk dört maçta 11’de sahaya çıktı, bir karşılaşmada ise sonradan oyuna girdi. Ganalı futbolcu 11’de şans bulduğu Adana, Göztepe ve Kasımpaşa karşılaşmalarında oyundan alınırken Elazığ’a karşı 90 dakika forma giydi. Erciyes randevusunda son 22 dakikada oyuna giren Adiyiah, toplam 309 dakika sahada kalırken siftah
yapamadı.