Ege Kuyumcu’dan imza günü

Kuyumcu’dan imza günü

27.12.2008 - 01:00 | Son Güncellenme:

Şair ve yazar Namık Kuyumcu, yaklaşık 40 denemeden oluşan, aşk ve itiraz içerikli son kitabı ‘Aşkın Rengi Siyahtır’ı imzalayacak.

Kuyumcu’dan imza günü

Kuyumcu, okurlarıyla bugün 15.00’te, İzmir Alsancak’taki İletişim Kitabevi’nde buluşacak. Kuyumcu, İlya Yayınları’ndan çıkan ve kısa sürede 3’üncü baskısı yapılan eseri hakkında söyleşecek. Çok tartışılan ‘Kadın İsterse Aşk Olur’ adlı kitabın da yazarı olan Kuyumcu, aşk ve duygusal ilişkilerdeki her türlü egemenlik ve iktidar ilişkilerini ele alıyor.
İZMİR DHA


Akın’dan resim sergisi
Ressam Latife Akın’ın ‘Benden Öte’ adlı sergisi, İzmir Resim-Heykel Müzesi’nde... Sanatçının, 24’ü yağlıboya, 6’sı pastel 30 eseri, büyük beğeni topladı. “Resim yaparken kendimi buldum, kendimi ararken doğayı buldum. Her şey doğada gizli” diyen Akın, halkla ilişkiler eğitimi aldığını ancak 1993’ten beri sadece resimle uğraştığını söyledi. Akın, çalışmalarına, 5 yıldır Edremit’teki atölyesinde devam ediyor. Sergi, 31 Aralık’a kadar gezilebilir.
İZMİR DHA


8 yıllık emeğin ürünü
Tezhip ve minyatür sanatçısı Fisun Türkeli, “Bir Olalım” adlı sergisini Çankaya’daki Arz Merkezi’nde sanatseverlerin beğenisine sundu. 2010 Avrupa Kültür Başkenti İstanbul projesinde de sergi açacağını söyleyen Türkeli, “Etkinlik, 8 yıllık çalışmalarımın ürünü. Yeni yılda, bu merkezde, minyatür kursu vermeye başlayacağım” dedi. Eğitimini İzmir’de tamamlayan Balıkesirli sanatçının 40’tan fazla eseri, 31 Aralık’a kadar görülebilir.
ERAY ARPAŞİN DHA