Ege ‘Ligde görüşürüz’

‘Ligde görüşürüz’

10.07.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Gölcük Yaylası’ndan siyah beyazlı camiaya mesaj gönderen Ercan Ertemçöz, “Şampiyonluk garantisi vermiyorum ama basamakları adım adım çıkıp konumumuza bakacağız” dedi

‘Ligde görüşürüz’

Son beş yılda dört defa Play-Off oynamasına rağmen Süper Lig’e çıkamayan Altay, ekonomik sorunlar yüzünden bu kez mütevazı bir kadro oluştururken, Teknik Direktör Ercan Ertemçöz camiaya şampiyonluk sözü vermedi, ama iyi futbolu garanti etti. Gölcük Yaylası’ndan camiaya seslenen Ertemçöz siyah-beyazlı ekibe dönen kaleci Cenk, Mehmet Şen, Mehmet Deliorman, Mehmet Akçagün ve Murat Karakoç’un alınmasını handikap olarak görmediğini söylerken, “Hepsi camiayı tanıyan, gençlere örnek olacak isimler” dedi.
13 futbolcu ayrıldı
Altay’dan Şehmus, Mehmet Budak, Musa Çağıran, Kılıçarslan, Soner, Hasan Uğur, Onur, Zafer, Mesut, Ercan, Musa Sinan, Tiago ve Molina ayrılırken; 32 futbolcuyla kampa giden Ertemçöz, kadronun 40 kişiye çıkabileceğini söyledi. A 2 Ligi’nde yaş ve yabancı sınırlamasının kaldırılacağını hatırlatan Ertemçöz, “Kadroya giremeyen futbolcular, rezerv ligde forma giyecek. Böylece hiçbir oyuncunun maç eksiği kalmayacak” diye konuştu.
Harmanlama yapacağız
Kulübü ekstra yükün altına sokmamak için bonservis sorunu olmayan futbolcular almaya özen gösterdiklerini belirten Ertemçöz, “Tüm futbolculara güveniyorum” dedi. Tayfun, Hasan, Selçuk, Hacıyev’in yetenekli isimler olduğunu, altyapıda yetişen Okay, Caner, Atakan, Sadık ve Cenk Demirel’den de çok şey beklediğini belirten Ercan Ertemçöz, tecrübeli oyuncular ile gençleri harmanlayacaklarını ifade etti.


Transfer sürecek
Ertemçöz, “Stoper, ön libero, sol açık ve santrfor alacağız. Ön libero ve golcüyü yabancı istiyorum. Altay çok koşan, mücadeleyi bırakmayan bir takım kimliği taşıyacak. Basamakları adım adım çıkıp konumumuza bakacağız. Geçen sezon 15 takım şampiyonluk iddiasıyla yola çıktı, ama düşmeme mücadelesi verenler oldu. Kimin, ne kadar iddialı olacağı ligde ortaya çıkacak.” dedi.