Ege Limontepe’ye kentsel dönüşüm sözü

Limontepe’ye kentsel dönüşüm sözü

04.01.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

.

Limontepe’ye kentsel dönüşüm sözü

AK Parti’li Bilal Doğan, Karabağlar’ın Limontepe semtindeki Aksaray Sofular Derneği’nde bölge sakinleriyle buluşup sorun ve talepleri dinledi. Karabağlar Belediyesi’nin Limontepe’ye ilgisiz kaldığını, bölgeye imar verilmemesinden dolayı uzun süre boyunca evlerine kavuşamadıklarını ifade eden vatandaşlar, hükümetin hayata geçirdiği imar barışı süreciyle sorunun giderildiğini belirtip teşekkür etti. Doğan da, imar barışına başvuru yapmayanlara hemen işlemlerini tamamlamaları uyarısında bulundu.

Haberin Devamı

AK Partili belediyelerde bu sorunların olmadığını dile getiren Doğan, “Limontepe, Karabağlar’ın en güzel mahallelerinden biri olmasına rağmen maalesef yeterli hizmeti alamıyor. Biz tüm Karabağlar’da yaşanan sorunları biliyoruz” diye konuştu.

Trafik sorununa son

Kısa, orta ve uzun vadede sorunlara çare olacak projelerin hazır olduğunu kaydeder Doğan, “Sosyal ve kültürel alan eksikliği giderilecek. Trafik ve otopark sorunu ortadan kalkacak. Yeşillik Caddesi’nde oluşan yoğunluk batı çıktılar ve yonca kavşaklarla azaltılacak. Bölgenin en önemli sorunu olan kentsel dönüşümü de yerel belediye ve hükümet işbirliğiyle sorunsuz şekilde çözeceğiz” dedi.