Ege Malezya’da temsil edecek

Malezya’da temsil edecek

05.07.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

.

Malezya’da temsil edecek

Birçok başarılı ismi Türkiye’ye kazandıran Miss & Mr. Model of Turkey 2019 birinci güzeli Malezya’da düzenlenecek Miss Tourism International’a katılma fırsatı elde edecek.

Haberin Devamı

Türkiye’nin en prestijli model yarışmalarından olan Miss & Mr. Model of Turkey, 2019 birincisi Malezya’da düzenlenecek olan Miss Tourism International’a katılacak.

İlki 2001 yılında düzenlenen ve Şükran Ovalı, Gökhan Keser, Hilal Altınbilek, Irmak Atuk, Ece Begüm Yücetan, Ilayda Aydın, Emre Dinler, Ali Yasin Özegemen, Berk Demirgüneş, Buse Varol gibi birçok başarılı ismi Türkiye’ye kazandıran yarışmanın, 2019 birinci kadın finalisti kasım ayında Malezya’nın Petaling Jaya kentindeki Sunway Resort Hotel’de düzenlenecek olan Miss Tourism International Güzellik Yarışmasında Türkiye’yi temsil etme fırsatını elde edecek.

Son başvuru 12 Temmuz

Arif Örük önderliğinde bu yıl 19. yılını kutlayan Miss & Mr. Model of Turkey Yarışması’nın büyük finali, şimdiye kadar birçok büyük etkinliğe ev sahipliği yapmış olan Kaya İzmir Thermal & Convention’da gerçekleşecek. Yarışmanın bu yılki sponsorları arasında Kaya Thermal & Convention, Torres, Mert Optik, Airlife, Eksi-1 Giyim, Dorsay Pırlanta, 232 Sportz Club, L’oréal, Buckin Coffee gibi firmalar yer alıyor. 16-25 yaş arası kadın-erkek adayların katılabildiği yarışmaya son başvuru 12 Temmuz. T.C. vatandaşı olan, fiziğine güvenen tüm adayların başvurabileceği yarışmanın detaylı bilgilerine www.missmrmodelofturkey.com adresinden ulaşılabilecek.