Ege “Manisa fabrikası gurur veriyor“

“Manisa fabrikası gurur veriyor“

18.03.2011 - 01:00 | Son Güncellenme:

Beyaz eşya sektöründe Avrupa’nın sayılı firmaları arasında yer alan İtalyan sermayeli Indesit şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Andrea Merloni, Türkiye’de kalıcı olmak istediklerini belirterek, “Avrupa pazarına hızlı girip yükselen Türkiye’de kalıcı olmanın tadını çıkarmak istiyoruz” dedi.

“Manisa fabrikası gurur veriyor“

Indesit Company Yönetim Kurulu Başkanı Andrea Merloni, Indesit Company Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Neriman Ülsever ve Indesit Company Türkiye Ülke Müdürü Andrea Ojetti, Antalya’da düzenlenen bayi toplantısında, yeni ürünlerin tanıtımını yaparken, Türkiye’de Manisa’daki üretim merkezlerinin geleceği oluşturan Ar-Ge merkezine dönüştüğü bilgisini verdi. Manisa’daki ARGE tesislerinde 60 Türk mühendisinin görev yaptığını ifade eden Andrea Merloni, sözlerini şöyle sürdürdü:
“10 yıl içinde buzdolabında enerji tüketimi yüzde 50 azalacak. Çamaşır makinesinde enerji yüzde 60, su tüketimi ise yüzde 45 azaldı. Bu çalışmaların Arge üstlerinden biri de Manisa’daki tesislerimiz oldu. Türkiye’deki fabrikamızla gurur duyuyoruz. Burada üretim kapasitesi 1,5 milyona ulaştı. Önümüzdeki üç yıl içinde 50 milyon avro üzerinde yatırım yapacağız. Bu yatırımın bir kısmını üretim, yeni platformlar ve AR-GE çalışmaları için Manisa Soğutucu Fabrikası’na ayırırken, diğer bir kısmını da markalarımızı güçlendirmek adına pazarlama, reklam tanıtım ve dağıtım kanalımızı güçlendirmek için kullanacağız.” diye konuştu.

Haberin Devamı

Osmanbey Konakları son ailelerini bekliyor
İzmir Narlıdere’de Ege mavisine karşı, yeşilin tonları arasında konumlanan Osmanbey Konakları’nda “modern zamanların konak hayatı”nı yaşamaya başlayan seçkin ve şanslı aileler, aralarına katılacak son 4 komşularının heyecanını yaşıyorlar.
“Lüks konut” kavramını yeniden tanımlayarak projeyi oluşturduklarını belirten Bahadır A.Ş. Genel Müdürü Kaan Bahadır, 30 yılı aşkın deneyimle hizmet verdiklerini, üretim hızı ve inşaat kalitesi ile sektörde farklı bir konuma geldiklerine inandıklarını söyledi. Her biri panoramik körfez manzarasına sahip olan konakların 400 m2’lik 5 oda 2 salondan oluştuğunu bildiren Bahadır, Osmanbey Konakları’nda yaşamaya başlayan İzmir’in seçkin ailelerinin son 4 komşularını da sabırsızlıkla beklediklerini söyleyerek bu özel projede yer almak isteyenleri evlerini görmeye davet etti.

Haberin Devamı

“En güvenilir marka” ödülü Şahin sucuklarının
Son yıllarda giriştiği iddialı tanıtım atağıyla dikkatleri üzerine çeken Türkiye’nin lider sucuk ve pastırma üreticilerinden Şahin Sucukları, Ankara’da düzenlenen “2’nci Uluslararası Güvenilir Gıda Zirvesi”nde kendi kategorisinde “en güvenilir marka” ödülünü kazandı. Tarım ve Köy İşleri Bakanı Mehdi Eker, Şahin Sucukları’nın ödülünü Ankara temsilcisi Hüsamettin Bülbül’e sundu. Şahin Sucukları Yönetim Kurulu Üyesi Salih Fazlıoğlu, ise ödülün kendilerini sektörde daha da yükseklere çıkma noktasında kamçıladığını belirtti.