Ege Manisa örgütünde yeni bir oluşum

Manisa örgütünde yeni bir oluşum

18.08.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

CHP Manisa İl Yönetimi tarafından Merkez İlçe Başkanı Hamza Kopal ve yönetiminin görevden alınmasının ardından, CHP Manisa Teşkilatı’nda hareketlilik sürüyor.

Manisa örgütünde yeni bir oluşum

Teşkilatın il ve ilçe yöntiminde değişimin öncülüğünü yapmak amacıyla ‘Emek ve Demokratik Taban Hareketi’ adı altında yeni bir oluşum kuran CHP Merkez İlçe üyeleri söz konusu oluşumu tanıtmak üzere toplantı düzenledi. Merkez İlçe Teşkilatı binasındaki tanıtımı, ‘Emek ve Demokratik Taban Hareketi’ Merkez ilçe üyeleri Ali Arslan, Semin Balaban, Ali Kuyumcu, Erdinç Yavaşlar, Bektaş Kılınç, Canan Tayhan ve parti üyeleri yaptı.


CHP’li gençler, kendi elleriyle sofra kurdu
Ödemiş’te CHP’li gençler, “Sofranızı biz kuralım” sloganıyla her akşam 12 yoksul aileyi bir evde toplayıp, iftar yemeği veriyor. Parti üyesi genç kızlar, evde yaptıkları bir kap yemeği sofraya koyuyor. En az 15 çeşit yemekle hazırlanan sofrada muhtarlardan tespit edilen yoksul aileler hep birlikte oruç açıyor. İlk sofra, Ödemiş’in Küçükavuç Köyü’nde kuruldu. CHP Ödemiş Gençlik Kolları İlçe Başkanı Kenan Çayan (28), “Ramazan’da dayanışmayı geliştirmek için her akşam muhtaçlar için sofra kuruyoruz. Partili kız arkadaşlarımız yemekleri kendi elleriyle yapıyor. Muhtaçları bir evde topluyoruz. 12 aile aynı masanın etrafında oturuyor. Biz de onlarla oruç açıyoruz. Bu projemize yeni başladık, Ramazan sonuna kadar sürecek. Daha çok Ödemiş’in yoksul köylerinde sofra kuracağız” dedi.
Elif DEMİRCİ İzmir DHA



AK Partili kadınlar 7 bin paket dağıttı
İzmir’de, AK Partili kadınlar, yoksullara 7 bin erzak paketi dağıttı. Paketle birlikte 25’er liralık alışveriş çeki de verildi. Ramazan’da kesenin ağzını açan partiler, yoksullara yardım yağdırıyor. AK Parti Genel Merkezi’nden İzmir’e gelen parayla hazırlatılan 7 bin erzak paketi, partili kadınlar aracılığıyla yoksullara dağıtıldı. İçinde un, tuz, ayçiçeği yağı, şeker, hazır çorba, zeytin, salça, irmik, makarna, bulgur, kuru fasulye, çay, kahve, şekerpare ve kuru mayanın yer aldığı paketler Birleşik Mağazalar A.Ş. (BİM) tarafından hazırlandı. AK Parti Kadın Kolları İzmir İl Başkanı Özen Kızılırmak, “İl Başkanlığı olarak bin paket dağıttık, 6 bini de ilçeler arasında paylaştırdık” dedi.
Elif DEMİRCİ DHA