Ege Manisalı şehitlerin adı ölümsüzleştirildi

Manisalı şehitlerin adı ölümsüzleştirildi

06.02.2011 - 01:00 | Son Güncellenme:

Manisa’da TOKİ’nin lojman olarak kullanılmak üzere İl Jandarma Komutanlığı’na yaptığı üç binaya, Manisalı şehitlerin isimleri verildi.

Manisalı şehitlerin adı ölümsüzleştirildi

Birinci blokta şehit jandarma er Mestan Altınbaş’ın, 2’nci blokta şehit jandarma er Ferhat Alakuş’un, 3’üncü blokta da şehit jandarma er Ahmet Gürer’in adı ölümsüzleştirildi. Düzenlenen törene Vali Celalettin Güvenç, Tuğgeneral Mustafa Şenol ve Belediye Başkanı Cengiz Ergün’le şehit aileleri katıldı, duygu dolu anlar yaşandı.

Hatay esnafından Kürüm’e ziyaret
Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm’ü ziyaret eden Hatay esnafı, metro ve doğalgaz çalışmaları nedeniyle sıkıntı yaşadıklarını dile getirdi. Kürüm, “Metro ve doğalgaz çalışmaları nedeniyle o bölgede yaşayan vatandaşlarımız, esnaf zor günler yaşıyor. Biz de ilçe belediyesi olarak kendilerine her anlamda destek olmaya çabalıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, metro çalışmasını bir an önce tamamlamak için elinden geleni yapıyor” dedi.

Konak’taki muhtarlık binaları yenileniyor
Konak Belediyesi, ilçedeki muhtarlık binalarını yenilemeye devam ediyor. Bu kapsamda Yenidoğan Mahallesi de yeni yere kavuştu. İki ayda tamamlanan binanın yanındaki park da elden geçirildi. Başkan Hakan Tartan, muhtarların halktan aldıkları desteğe yakışır koşullarda hizmet vermesini sağlamaya çalıştıklarını söyledi, “Hep daha iyiyi, daha güzeli, daha çağdaşı yaratmak için çalışıyoruz” dedi. Muhtar Tekin Düz de Tartan’ın hiçbir ayrım gözetmeden ilçedeki tüm bölgelere en iyi hizmeti verdiğini dile getirdi.