Ege Manisaspor’da Kartal mesaisi

Manisaspor’da Kartal mesaisi

06.12.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Mersin İdmanyurdu ile deplasmanda golsüz berabere kalan Manisaspor, yenilmezliğini 9 maça çıkararak bu alanda 2005-06 sezonundaki rekorunu egale ederken, camiada gözler perşembe akşamı Manisa’da oynanacak Beşiktaş maçına çevrildi.

Manisaspor’da Kartal mesaisi

Siyah beyazlı ekipte ilk yarıyı kapatan Ömer Aysan ve sakatlığı süren Nizamettin’in ardından Yiğit Gökoğlan’ın Mersin’de 4. sarı kartını görmesiyle eksik sayısı üçe çıktı.

Haberin Devamı

Hızlıok’a göre Altay kaza yaptı!

Teknik Direktör Mehmet Altıparmak’tan görevi devralan Ekrem Al’la çıktığı ilk maçta Ofspor’a 2-1 yenilen Altay, bu sürpriz yenilginin üzüntüsünü yaşıyor. Teknik Direktör Ekrem Al, maçla ilgili değerlendirme yapmazken, Başkan Ömer Hızlıok, kayıp üç puanı yol kazası olarak yorumladı. “Konya Torku Şeker maçından önce de liderin 6 puan gerisindeydik” diyen Hızlıok, şu açıklamayı yaptı:


Yönetimin Al’a güveni tam
“Bugün de liderin üç puan gerisindeyiz. Ortada büyük kayıp yok. Yediğimiz ilk golde Volkan’ın ayağı kayıp düştü. Tamamen bir futbolcu talihsizliği. Bu yüzden ne ona, ne de teknik adama kızmak mümkün. Maçı 2-0’dan 3-2’ye getirecek pozisyonları bulduk. Direkten dönen bir topumuz var. Nasip değilmiş.” Ekrem Al’ın iki idmanla sahaya çıktığını hatırlatan Hızlıok, “Kendisinin tecrübesi ve bilgisiyle takımda farklı şeyleri görüp, çıkaracağına eminim. Mesela çok faydalı bir Abdülkadir hamlesi geldi. Ben umutluyum” diye konuştu.

Haberin Devamı

Gençlere tam puan

Adanaspor önünde iki kez yenik duruma düştüğü maçı 2-2 tamamlayan Bucaspor’da, üst üste yaşanan krizlere rağmen takımın gösterdiği mücadele alkış topladı. FIFA kanalıyla sözleşmesini fesheden Jebrin’in kaçması, TFF’ye başvuran Kamil Ahmet’in son maçına çıkması, cezalı Abdülkadir ve Civar’ın yokluğu, Başkan Şeref Üstündağ’ın istifası gibi sıkıntılarla çıkılan maçta gençlerin gösterdiği direnç camiayı sevindirdi. Sait Karafırtınalar, “1993 doğumlu Melih ve Mert ilk 11’de oynadı. 1994’lü Salih ile 1992’li Fatih ikinci yarıda oyuna girdi. Çocuklar Ada-na’ya karşı iyi oynadı” dedi.