Ege Menemen’de çirkin saldırı

Menemen’de çirkin saldırı

12.03.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

.

Menemen’de çirkin saldırı

Millet İttifakı’nın CHP’li Belediye Başkan adayı Serdar Aksoy’un eşi Dilek Aksoy, kadın kolları etkinliğine gittiği sırada araçta saldırıya uğradı.

Haberin Devamı

CHP Menemen Belediye Başkan adayı Serdar Aksoy’un eşi Dilek Aksoy, kadın kollarının düzenlediği ev toplantısına gittiği sırada, arkadan yaklaşan araçtaki O.E ve E.E. tarafından sözlü ve fiili saldırıya uğradı. Aracı kenara çekip şahıslarla konuşmak isteyen kadın kolları yönetim kurulu üyesi Ülkü Elkatmış’ı tartaklayan kişiler, yumruklarıyla da aracın arka camını kırdı. Saldırganlar çevrede bulunan Menemenlilerin yardımı ile uzaklaştırıldı. Menemen İlçe Emniyet Müdürlüğü merkez karakol amirliğine gidip ifade veren Dilek Aksoy, daha sonra yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Halk protesto etti

“Demokratik yarışa bi şekilde gölge düşürecek davranışlardan kaçınmak gerekir. Menemen siyasi tarihinde, kadına yönelik bu tarz bir saldırı hiç gerçekleşmemiştir.”

Haberin Devamı

Karakola gelen AK Parti Menemen adayı Durmaz Bayraktar, Aksoy ailesine geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Millet İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer’in eşi Neptün Soyer de Dilek Aksoy’u telefonla aradı. Menemenliler ise olayı alkışlarla protesto ederek Aksoy ailesine destek verdi. Saldırganların yakalandığı öğrenildi.

Yazarlar