Ege Menemen’in değerine birlikte değer katacaklar

Menemen’in değerine birlikte değer katacaklar

01.07.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

.

Menemen’in değerine birlikte değer katacaklar

Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Süsoy, üniversite-sanayi işbirliği kapsamında Bakırçay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Berktaş’ı ziyaret etti. Görüşmede, iki kurum arasında işbirliği ve ortak projeler geliştirilmesi kararlaştırıldı.

Haberin Devamı

Üniversite halka açılacak

Bakırçay Üniversitesi’nin Menemen’in değeri olduğunu ifade eden Süsoy, “Üniversite, çalışmalarıyla Menemen’in sosyal ve ekonomik yapısını güçlendirecek. Bizde bu çalışmalara her tülü desteği vereceğiz” dedi.

Gelecek eğitim öğretim döneminde 2 bin 500’e yakın öğrenciye ulaşacaklarını söyleyen Rektör Prof. Dr. Berktaş ise, “Üniversitemiz, Menemen’e tüm alanlarda katkı sağlamak için projeler geliştiriyor. Üniversite sanayi işbirliği planı çerçevesinde kuracağımız teknoloji merkezimiz ve teknoparkımızı sanayicilerin hizmetine açıp akademi kadrolarımız sayesinde bölge ekonomisine katkı sağlayacağız. Aynı zamanda üniversitemiz içinde bulunan konferans ve sinema salonlarımızı bölgedeki vatandaşlarımızın kullanabilmesi için etkinlikler gerçekleştireceğiz” diye konuştu.