Ege Menemenspor’da mutlu son

Menemenspor’da mutlu son

20.06.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

Menemen Belediyespor’un 25 Mayıs’ta gerçekleştirilen kongresi için konulan ihtiyati tedbir kararı kaldırıldı. Karar sonrası Kulüp Başkanı Tahir Şahin ve yönetim kurulunun görevine devam edeceği kaydedildi. Başkan Şahin, “Artık engeller kalktı. Kulübümüz için çalışacağız” dedi.

Menemenspor’da mutlu son

Spor Toto 1. Lig’in çiçeği burnunda ekiplerinden Menemen Belediyespor’da, Menemen 1. Asliye Hukuk Mahkemesinin verdiği ihtiyati tedbir kararı kaldırıldı. Bu karara göre kulüp başkanı seçilen Tahir Şahin ve yönetim kurulunun görevine devam edeceği kaydedildi. Menemen Belediyespor Kulübü Başkanı Tahir Şahin yaptığı açıklamada, “Kulübün 20 yıldır spor camiasında oluşturduğu güvenin bu mahkeme süreciyle kaybettirilmeye çalışıldı” dedi.

Haberin Devamı

‘En iyisi için çalışacağız’

Ekip arkadaşlarıyla birlikte bu güveni tekrar sağlayacaklarını aktaran belirten Başkan Şahin, “Kimsenin şüphesi olmasın. Biz bu kulüp için her zaman mücadele verdik. Bundan sonrasında da vereceğiz. Sorumluluklarımızın ve nerede olduğumuzun gayet farkındayız. Bundan sonraki süreçte önümüze bakarak bu şehrin takımına gönül veren herkese daha iyisini sunmak için çalışacağız” şeklinde konuştu.