Ege Messi bile gelse istemem

Messi bile gelse istemem

12.11.2009 - 01:00 | Son Güncellenme:

Futbolcuların maddi sıkıntılara karşın özveriyle çalışması Fuat Yaman’ı, “Takviye yok” diyecek kadar iddialı konuşturdu...

Messi bile gelse istemem

Altay, Bank Asya 1. Lig’de sezon başında koyduğu Süper Lig hedefine emin adımlarla yürürken, Teknik Direktör Fuat Yaman gündeme ilişkin ilginç açıklamalar yaptı. Göreve geldiğinde İzmir’de medyanın bir bölümü dahil olmak üzere ön yargıyla karşılandığını belirten Yaman, “Gitmemi isteyenler bile oldu ama futbolcularıma inanmanın karşılığını alıyorum. Bu süreçte ön yargıları kırdığımı da düşünüyorum” dedi.
Başkan Niyazi Konuşmaz’ın, “Hocamıza 4 aydır tam maaş ödeyemedik. Ancak işini yapıyor” sözlerini değerlendiren Fuat Yaman, bu konuda şunları söyledi: “Altay’a imza attığım gün profesyonelliği rafa kaldırdım. Benim için profesyonellik, takım Süper Lig’e çıkınca başlayacak. O zaman primimi alacağım ve İzmir’in Süper Lig hasretine son veren teknik adam olmanın hazzını yaşayacağım. Bu benim için paradan daha önemli.”

Haberin Devamı

Hepsi de kişilikli oyuncular
Parasal sorunların sahaya yansımamasında, son derece düzgün karakterli bir futbolcu grubuna sahip olmalarının önemli rol oynadığını dile getiren Yaman, “Bugün Türkiye’de hemen her kulüp aynı sancıyı yaşıyor. Biz bırakın taksitleri, primleri dahi zor ödüyoruz. Düşünün; 13 Eylül’de 4-1 kazandığımız KSK derbisinin primini 19 Kasım’da alacağız. Burada Başkanımızın verdiği güven duygusunun da etkisi var” dedi.