Ege Minibüsle kamyon çarpıştı: 3 kişi öldü

Minibüsle kamyon çarpıştı: 3 kişi öldü

06.01.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Balıkesir-Edremit Karayolu’ndaki duble yol yapımında çalışan işçileri taşıyan minibüs, sağ ön lastiğin patlaması sonucu karşı yönden gelen kamyonla çarpıştı.

Minibüsle kamyon çarpıştı: 3 kişi öldü

Ali Mutlu (48) yönetimindeki 10 RL 373 plakalı minibüs hareket halindeyken sağ ön lastiği patladı. Kontrolden çıkan minibüs savrularak karşı yöne geçti ve Alptekin Duran’ın (40) kullandığı 10 H 4399 plakalı kamyona çarpışıp yol kenarındaki şarampole yuvarlandı. İbrahim Köroğlu (42), Emin Avcı (47) ve Mustafa İnce (56) olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralı Bayram Şengül’ün (49) durumunun ağır olduğu öğrneildi.

Haberin Devamı

Muhtarın eşi kapkaç kurbanı
Akhisar’da, 62 yaşındaki Zümrüt Süzgün’ün, içinde içinde para ve ziynet eşyaların bulunan çantası bisikletli bir kapkaççı tarafından çalındı. Polis, kapkaççının yakalanması için bölgede çalışma başlattı. Şeyh İsa Mahallesi Muhtarı 69 yaşındaki Zarif Süzgün, park yerinden otomobili çıkarmaya çalışırken, eşi Zümrük Hanım da bisikletli kapkaççının kurbanı oldu. Kapkaççı, Zümrüt Süzgün’ün emekli maaşı ve mücevherlerinin bulunduğu çantayı kaptı. Polis, kapkaççıyı arıyor.