Ege Mirasçılar satmak isteyince oturduğu babaevini yaktı

Mirasçılar satmak isteyince oturduğu babaevini yaktı

20.11.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Manisa’nın Selendi İlçesi’nde çiftçi Osman Ekim’in (50) oturduğu, ölen babasından kalan Yeni Cami Mahallesi’ndeki iki katlı eve müşteri çıktı.

Mirasçılar satmak isteyince oturduğu babaevini yaktı

Evin diğer mirasçıları, evin satılmasını istedi. Ancak, evde kendisinin oturduğunu belirten Ekim, iddiaya göre evin satılmasına karşı çıktı. Bunun üzerine, diğer mirasçılar olan kardeşleriyle arası açıldı. Kardeşlerine kızan Ekim, oturduğu evi ateşe verdi. Komşularının haber vermesi üzerine gelen itfaiye ekipleri, yangını güçlükle söndürebildi, ev kullanılmaz hale geldi. Evin yandığını duyup olay yerine gelen yakınları Ekim’i linç etmek istedi. Polisin güçlükle olay yerinden uzaklaştırdığı Osman Ekim, gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Bu kez, koluna sıvı enjekte ediyordu
Alsancak’ta, daha önce bir barda eğlenip içki içtikten sonra sokak ortasında çırılçıplak soyunan 28 yaşındaki E.S. ile birlikte yakalanıp karakola götürülen, burada da olay çıkartarak kız arkadaşına tekmeyle saldıran üniversite öğrencisi 23 yaşındaki I.E. bu kez saat 01.30 sıralarında Bornova Metro İstasyonu yakınlarında koluna sıvı enjekte ederken polisler tarafından yakalandı. Yanında yine kız arkadaşı E.S. bulunan I.E., evrak üzerinden adliyeye sevkedildi, koluna verdiği sıvının da uyuşturucu içerip içermediğinin araştırıldığı bildirildi. Uslanmaz E.S. ifadesi alındıktan sonra savcının talimatıyla serbest bırakıldı.

Bayram ziyaretinden dönüşte otomobil ezdi
Manisa’nın Turgutlu İlçesi’nde saat 18.30 sıralarında bayram ziyaretinden evine dönerken İzmir-Ankara Karayolu’nun Ahmetli Beldesi trafik ışıklarında yolun karşısına geçmeye çalışan 59 yaşındaki Güllü Köse’ye plakası ve sürücüsü belirlenemeyen bir otomobil çarptı. Köse, hastanede hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Dördüncü kattaki evinden atladı, ölmedi
Buca’da bir süredir psikiyatri tedavisi gördüğü belirtilen 32 yaşındaki Zeynep Akdemir, saat 02.00 sıralarında dördüncü katta bulunan evlerinin balkonundan kendini boşluğa bıraktı. Beton zemine düşerek ağır yaralanan Akdemir otomobille Buca Seyfi Demirsoy Hastanesi’ne kaldırıldı. Genç kadının, iki gün önce geldiği hastanede psikiyatri servisine yatırılmayıp evine gönderildiği öne sürüldü.

Hırsızlar, gündüz evi soydu
Karşıyaka’da saat 11.30 sıralarında 1709 Sokak’ta, Gülendam Yeğin’in evine mutfak penrecesindeki pancurları açıp giren kimliği meçhul hırsız ya da hırsızlar bir adet dizüstü bilgisayar, 2’si pırlanta beş yüzük, altın takı seti, gümüş takı seti, üç altın kolye ucu ile cep telefonunu çalarak kaçtı.

POLİSTE 24 SAAT

Motosiklet çalındı Yamanlar’da saat 01.00 sıralarında 7469 Sokak’ta Faik Gürleme’ye ait park halinde bulunan motosiklet direksiyon kilidi kırılıp çalındı.

Sipariş verip dolandırdı
Bornova’da bir kişi, saat 16.00’da Fevzi Çakmak Caddesi’nde telefonla verdiği siparişi getiren garsondan döner ile para üstü olarak elinde bulunan 75 TL’yi alarak kaçtı.

Altın takıları aldılar
Buca İlçesi’nde saat 11.30 sıralarında 267 Sokak’ta bulunan Gökhan Cantekin’e ait evden 10 altın yüzük, altı çeyrek altın ile üzerinde Nisa yazan altın kolye çalındı.

Otomobili soydular
Kadifekale’de saat 04.00 sıralarında, 5287 Sokak’ta Yalçın Hafifoğlu’na ait park halindeki aracın teybi ile hoparlörü çalındı.