Ege Miting bitti, haydi mıntıka temizliğine

Miting bitti, haydi mıntıka temizliğine

23.06.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

.

Miting bitti, haydi mıntıka temizliğine

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin Gündoğdu’daki halka seslenişinin ardından İzmirliler, alanı temizledi vefarkını yine ortaya koydu.

Haberin Devamı

İzmir, çevreye hassasiyetini, CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin Gündoğdu Meydanı’nda yaptığı miting sonrası bir kez daha gösterdi. Miting sonunda İzmirliler, mıntıka temizliğine başladı. Büyükşehir ekiplerinin dağıttığı 50 bin çöp poşetini eline alan vatandaşlar, Gündoğdu Meydanı ve Kordonboyu’nu tertemiz yaptı.

Miting bitti, haydi mıntıka temizliğine

Çimleri temizlediler

Türkiye’nin “en medeni” kenti İzmir, bu farkını dün akşam bir kez daha gösterdi. Muharrem İnce’nin milyonları bir araya getiren büyük mitingi sonrasında Gündoğdu Meydanı ve Kordon, İzmirlilerin örnek imecesiyle kısa süre içinde pırıl pırıl oldu. İzmir Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin temizlik çalışması öncesinde, alanda dağıtılan ya da yanlarında getirdikleri çöp torbalarıyla “mıntıka temizliğine” girişen her yaştan İzmirli, her dönemde çağdaşlığın kenti olan İzmir’in farkını bir kez daha göstererek adeta herkese “medeniyet dersi” verdi. Miting kalabalığının dağılmasından sonra alana giren İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, doldurdukları çöp poşetlerini belli noktalarda toplayarak örnek bir iş yapan İzmir’in duyarlı insanlarına teşekkür etti.