Ege Moloz ve çöp döken cezasız kalmayacak

Moloz ve çöp döken cezasız kalmayacak

17.08.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Sarıgöl Belediye Başkanı CHP’li Ömer Karcı, ilçe merkeziyle çevresinde yasak olan bölgelere çöp ve moloz dökenlere yönelik adeta savaş açtı.

Moloz ve çöp döken cezasız kalmayacak

Zabıta memurlarından oluşturulan timlerin sürekli olarak devriye görevini yapacağını belirten Başkan Karcı, “Sarıgöl İlçesi, dünyanın ünlü sofralık sultaniye üzümlerini merkezi olan bir ilçemiz. Bazı kişiler molozları belediyenin çöplüğüne değil de ilçe yakınlarından geçmekte olan kuşatma ve kurutma kanallarına döküyor. Bu nedenle önemli ölçüde kirlilik oluşmaktadır” dedi.
Vehbi SARIHAN Sarıgöl DHA

Haberin Devamı



Narlıdere’de pazar mesaisi
Narlıdere Belediyesi temizlik İşleri ve Park Bahçeler Müdürlükleri Pazar toplam beş mahallede, 60 kişiyle Pazar operasyonuna çıktı. Narlı, Ilıca,Huzur, Çatalkaya ve Sahilevleri’nde 45’i temizlik toplam 60 kişiden oluşan ekipler, beş mahallede sabahın erken saatlerinde, sokakların özellikle kaldırımların sakin, arabaların olmadığı yol kenarlarını baştan aşağıya süpürdü, suladı ve elden geçirdi.




Bornova’da kadın tesisi
Türkiye’nin en büyük kadın konuk evlerinden biri olan Türkan Saylan Kadın Konuk Evi ve Toplum Merkezi Eylül ayı başında açılacak. 2 bin 640 metrekarelik alana sahip tesiste iki ve üçer kişilik toplam 25 banyolu yatak odası, 7 yaşam odası ile 3 çocuk oyun odası bulunuyor. Tesisler, 2 milyon 320 bin liraya mal oldu. Merkezi, Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır ile birlikte gezen Valisi Cahit Kıraç tesise tam not verdi.


Haberin Devamı

Akay, başkanları iftara davet etti
AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, bugün ilçe başkanlarıyla önce toplantı yapacak ardından iftar yemeğine götürecek. Akay, her biri göreve yeniden talip olan ilçe başkalarına kongre takvimini açıklayacak. Bayramdan sonra delege seçimleri ile kongre takviminin işleyeceği Ak Parti’de ramazan, kulis faaliyetleriyle geçiyor, yeniden aday olmaya hazırlanan İl Başkanı Ömer Cihat Akay, ilçe başkanlarıyla partide toplantı yapacak. Akay, toplantının ardından iftar daveti vererek, kongre takvimini açıklayacak.
Elif DEMİRCİ İzmir DHA




Meclis üyesi Salih Göçmen beraat etti
İzmir’in Karabağlar Belediyesi CHP’li Meclis üyesi Salih Göçmen, İzmir 20’inci Asliye Ceza Mahkemesi’nde özel belgede sahtecilik suçu işlediği iddiasıyla 1-3 yıl arasında hapis cezası istemiyle yargılandığı davadan beraat etti. İzmir 20’inci Asliye Ceza Mahkemesi, yapılan yargılama sonunda toplanan delillere göre Salih Göçmen’in dava konusu suçu işlediğine dair mahkumiyetini gerektirecek, deliller elde edilemediğinden, beraatine karar verdi.
UTKU BOLULU DHA