Ege Müdahalemiz yok desteğimiz var

Müdahalemiz yok desteğimiz var

05.07.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

.

Müdahalemiz yok desteğimiz var

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Kuşadası Eğitim ve Geliştirme Vakfı’nda (KEGEV) yaşanan yönetim kurulu işleyişine müdahale ettiği yönündeki iddialara cevap verdi. KEGEV’in yönetim kurulu kararlarına asla müdahale etmediğini belirten Başkan Günel şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

“Üç aylık sürede yaptığımız köklü değişiklikler halkımız tarafından büyük memnuniyet ile karşılanırken, bazı çevrelerdeyse rahatsızlığa yol açtı. Bunun son örneğini de Kuşadası Belediyesi ve şahsımın hiçbir dahli olmamasına rağmen KEGEV yönetim kurulunun kararıyla ortaya çıkan bir gelişmede yaşamaktayız. Demokrasiye ve çok sesliliğe inanan ve bunu kendisine düstur edinmiş biriyim. Belediye başkanlığı görevini yürütürken de herhangi bir sivil toplum kuruluşu veya meslek örgütüne müdahale etmek gibi bir niyetim olmadığı gibi bu gelişmede de herhangi bir bilgim veya müdahalem söz konusu değildir.

Cehaletten kaynaklanıyor

Bana sorma gereği bile duymadan KEGEV’de yaşananları şahsımla veya Kuşadası Belediyesi yönetimiyle ilişkilendirmeye çalışmak, eğer içinde art niyet yoksa cehaletten kaynaklanmaktadır. Yerel seçimlerdeki rakibim eski belediye başkanımız Sayın Fuat Akdoğan’ın KEGEV’deki gelişmelerle ilgili yaptığı ve büyük çoğunluğu yanlış bilgilerden oluşan değerlendirme yazısını üzüntüyle okuduğumu belirtmek isterim. Diğer tüm belediye başkanları gibi KEGEV’in her ihtiyacın da yanında olmaya devam edeceğim.”