Ege Muhteşem geri dönüş

Muhteşem geri dönüş

13.09.2017 - 03:33 | Son Güncellenme:

Bülent Buda: Seçenekli kadro Can Hoca’nın elini güçlendirdi. Hoca oyunun 77 dakikasında 3 hamlesini tamamlamıştı. Ve de ilk iki hamle Otto ile Sedat golleriyle tabelayı biçimlendiriyor. Balıkesir’in yeni kadro yapılanması iddia ediyorum ilk 5’e oynar. Yarışmanın içinde kalmak, asla vazgeçmemek önemli ve de değerli bir dışa vurum. İçerde dışarıda kazanma alışkanlığı, oyunda süreklilik, takım olma duygusu. Balıkesirli futbolcular bu değerleri gerek bireysel, gerekse takım halinde canlı tutarak hedefi olan bir oluşum görüntüsüne büründüler. Bütün takımları izliyor, görüyoruz. O nedenlede bu satırlar abartı değil. Bir daha yineliyorum Balıkesir ilk 5’in önde gelen adaylarındandır.. .

Muhteşem geri dönüş

Fatih Tanfer: Balıkesirspor, şöhretler topluluğu Ankaragücü karşısında ne yapmak istediğini bilen, hedefi olan doğru bir oyun anlayışını benimsemiştir. Başta savunma hattı diri ve sertlik seviyesi doğruydu. Adam ve alan savunmasını doğru yaptı. Yasak kalkınca Otto ve Beşiktaş’tan alınan atom karınca Sedat, attığı gollerle 3 puan alıp 4. sıraya yerleşti. Takım halinde yetenekli ve istikrarlı bir oyun anlayışı var. Bu hafta rakibi kendisi gibi deplasmanda galip gelen ve ligin iyi takımlarından biri olan Elazığspor. Alınacak puan Balıkesirspor’un yol haritasını belirleyecek.

Mehmet Demirtaş: Ankaragücü gibi ligin parlayan oyuncularını bünyesinde bulunduran bir takımın evinde göz dolduran oyunu ve zengin pozisyonlarla galibiyeti getiren Balıkesirspor. İşte bizim görmek ve izlemek istediğimiz futbol bu. Oyun disiplininden taviz vermeden keyifli bir futbol izledik. Can Hoca’nın doğru kararları ile destek bulan takım temposu da bu futbolun alt yapısını oluşturmakta. İlerleyen haftalar çok daha başarılı bir Balıkesir izleyeceğimiz garanti.