Ege Müjdeyi Ankara’dan verdi

Müjdeyi Ankara’dan verdi

12.07.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi ile MASKİ Genel Müdürlüğü’nün yatırımlarını hızlandırmak için gittiği Ankara’da Çevre ve Şehircilik Başaknı Murat Kurum’u ziyaret etti.

Müjdeyi Ankara’dan verdi

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi ile MASKİ Genel Müdürlüğü’nün yatırımlarını hızlandırmak için gittiği Ankara’da Çevre ve Şehircilik Başaknı Murat Kurum’u ziyaret etti. Başkan Ergün, Manisalıların imar ve asfaltla ilgili beklediği haberleri Bakan Kurum’la paylaştı. Gerekli izin ve onaylarla kredilerin alındığını duyuran Başkan Ergün, hızla çalışma başlatacaklarının müjdesini verdi.

Haberin Devamı

MHP liderine ziyaret

Başkan Ergün, özellikle köylerde temel malzemesi çekilen ancak asfaltı atılamayan il genelindeki 300 kilometrelik yol ağının da kredi onayının alındığını belirtti. Başkan Ergün, Ankara temasları kapsamında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yle de bir araya geldi. Genel Başkan Bahçeli’ye Manisalıların selamlarını ileten Başkan Ergün, Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları ve Ankara ziyaretiyle ilgili detaylar hakkında bilgi verdi. Manisalılara selam ve sevgilerini gönderen MHP Lideri, Başkan Ergün’e çalışmalarında başarılar diledi.