Ege Mükemmellik hedefi

Mükemmellik hedefi

29.04.2018 - 00:41 | Son Güncellenme:

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) İzmir Şubesi’nin gerçekleştireceği 19’uncu Mükemmelliği Arayış Sempozyumu (MAS), 09 - 11 Mayıs tarihlerinde Hilton Otel’de düzenlenecek. Sempozyumu hakkında bilgi veren KalDer İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Çömden, temanın ‘Sınırsız Limit’ olduğunu açıkladı.

Mükemmellik hedefi

Teknolojiyle birlikte sürekli gelişen ve değişen dünyada, iş dünyasının da bu değişime ayak uydurması gerekliliğinden yola çıktıklarını belirtti.

Haberin Devamı

Dr. Muhsin Çömden, “MAS’ın misyonu, Ege Bölgesi’nde faaliyet gösteren tüm kurum ve kuruluşlarda, toplam kalite yönetimi çalışmalarının gelişimine katkıda bulunmaktır. Sempozyum kapsamında 11 çalıştay düzenlenecek. Mehmet Kocabaş Özel Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri Kurucusu Mehmet Kocabaş, Vestel Ticaret A.Ş Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Tunç Berkman, Onur Gözüpek, Bitcoin ve Kripto Paralar Eğitmeni Onur Gözüpek, Doğa Bilimleri Derneği Başkanı Altuğ Revnak Eti, Socrates Dergisi Genel Koordinatörü Caner Eler, Gazeteci - Yazar Ertuğrul Özkök gibi birbirinden önemli isimler konuşmacı olacak” dedi.

ÖDÜLLER VERİLECEK

SEMPOZYUM kapsamında düzenlenecek olan Ege Bölgesi Mükemmellik Ödülü’ne, ADM Elektrik Dağıtım A.Ş., GDZ Elektrik Dağıtım A.Ş. ve Vestel Müşteri Hizmetleri Genel Müdürlüğü başvurdu. Yılın Başarılı Ekibi Ödülüne de Özel sektör kategorisinde ADM Elektrik Dağıtım A.Ş., Er - Bakır Elektrolitik Bakır Mamulleri A.Ş., İpragaz A.Ş., Kansai Altan Boya Sanayi ve Ticaret A.Ş (2 Ekip), KordSa Global Endüstriyel İplik ve Kord Bezi San ve Tic A.Ş., Pınar Entegre Et ve Un San A.Ş, Vestel Ticaret A.Ş. talip oldu.