Ege Mutlulukları 10 günde bitti

Mutlulukları 10 günde bitti

24.07.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Aydın Furuncu ile Cahide Furuncu, daha 10 gün önce düğün yaptı. Balayı için gittikleri Antalya’dan dönüşte, Kula’ya 15 kilometre kala, park halindeki kamyonun altına girdiler. Furuncu çifti, olay yerinde hayatlarını kaybetti

Mutlulukları 10 günde bitti

Manisa’da bir fotoğraf stüdyosunda çalışıyordu Aydın Furuncu... Aradığı mutluluğu 36 yaşında bulmuştu. 25 yaşındaki Cahide Furuncu’ya aşık oldu. Sözü fazla uzatmadılar ve 13 Temmuz’da düğünleri vardı. Üç gün üç gece süren düğünle dünyaevine giren genç, balayı için Antalya‘ya gitti. Bir ömür boyu sürecek mutluluğa “evet” demişlerdi. Güle oynaya balayına çıktılar. Fakat onların mutluluğu, ne yazık ki 10 günde bitti.

Haberin Devamı

Demir yığınına döndü

Aydın Furuncu’nun kullandığı kiralık otomobil, Kula’ya 15 kilometre kala, saat 07.30 sıralarında Yurtbaşı Köyü yakınlarında dün sabah kontrolden çıktı. Araç, park halindeki kamyonun altına girdi. Çarpmanın etkisiyle hurdaya dönen araba, Aydın-Cahide Furuncu çiftine mezar oldu. 45 NH 111 plakalı otomobilin kazadan önce savrulduğu, kontrolden çıkınca kamyonun altına girdiği anlaşıldı.
İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri, yeni evli çiftin araç içinde can verdiklerini tespit etti. Demir yığını araçta sıkışan cesetler, güçlükle çıkarıldı. İtfaiyenin çalışmasıyla çıkarılan cesetler, otopsi için Manisa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Acı haberi alan çiftin yakınları, sinir krizi geçirdiler. Aileler, büyük üzüntüyaşarken, kazanın asıl nedeninin henüz belirlenemediği, Aydın Furuncu’nun uyuklamış olabileceği tahmin ediliyor.

Haberin Devamı

Manisa’ya ateş düştü

Sabah saat 07.30’da meydana gelen kazada Aydın-Cahide Furuncu çiftinin içinde bulunduğu araç, bir kamyonun altına girerek hurdaya döndü. Genç karı-koca, olay yerinde hayatlarını kaybederken, sevdiklerine de büyük acı yaşattı.