Ege Nefesler tutuldu

Nefesler tutuldu

16.04.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ondört yıldır mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig’de her defasında Üçüncü Lig’in kapısından dönen 8. Grup lideri Çiğli Belediye ile 4. sırada yer almasına rağmen düşme korkusu yaşayan İzmirspor, saat 14.00’te Menemen’de kozlarını paylaşacak

Nefesler tutuldu

Nefesleri kesen bir zirve mücadelesinin yaşandığı Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Grup’un kalbi bugün Menemen’de atacak. 21 maçta topladığı 47 puanla son üç haftaya lider giren Çiğli Bld, üst üste 7 galibiyet alarak müthiş bir çıkış yapıp 4. sıraya yükselen İzmirspor’u saat 14.00’te Menemen Şehir Stadı’nda ağırlayacak. Tam 14 yıldır aralıksız terfi maçlarına katılmasına rağmen her seferinde 3. Lig’in kapısından dönen Çiğli, bu zor engeli kayıpsız geçip mutlu sona bir adım daha yaklaşmak istiyor. “Artık şeytanın bacağını kırmak istiyoruz” diyen Antrenör İmam Aydemir, sahadan üç puanla ayrılacaklarını söyledi.
Son haftalardaki çıkışıyla 4. sıraya yükselen İzmirspor’un matematiksel olarak şampiyonluk şansı bile bulunmasına rağmen, asıl amaçlarının kümede kalmak olduğunu söyleyen Teknik Direktör Hasan Yüksel, ise “Hedefimiz galibiyet” dedi. Statü gereği grupta yer alan üç İzmir takımı Çiğli Bld, İzmirspor ve Foça Bld arasında an az puan toplayan takım, sezon sonunda sıralamadaki yeri ne olursa olsun Süper Amatör’e düşüyor. Şampiyonluğun bir diğer adayı Aydınspor 1923 bugün Yeşilköy ile oynayacak.