Ege Okay’ın mesajı FORMASINDA

Okay’ın mesajı FORMASINDA

06.11.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Altay’ın yıldız adayı futbolcusu Okay Yokuşlu’nun bu sezon tercih ettiği 14 numaralı forma ilginç bir mesaj taşıyor.

Okay’ın mesajı FORMASINDA

Geçen sezon doğum yılı olan 94’ü tercih eden 16 yaşındaki futbolcu, bu sezon ise Altay’ın kuruluş tarihi olan 1914 yılına ithafen 14 numarayı giyiyor. Altyapıdan yetişip ilk 11’de yer bulabilen nadir oyunculardan olan Okay, forma numarasıyla bir anlamda Altay ruhunu temsil ediyor. TFF Genel Direktörü Ersun Yanal, “Kabiliyet ve karakter olarak mükemmel bir futbolcu. Futbolumuza büyük bir yıldız geliyor” dedi.

Haberin Devamı

Akhisar saldıracak
Akhisar Bld’de Altay maçı öncesi nefesler tutulurken, Teknik Direktör Atilla Özcan, hücum ağırlıklı bir anlayışla sahada olacaklarını söyledi. Sakat ve cezalı oyuncular dışında kadroyla çok fazla oynamayı sevmediğini kaydeden Özcan, “Bizim zaten belirli bir oyun şablonumuz var. Sadece rakibe göre bazı küçük değişiklikler yapıyoruz. Giresun galibiyetiyle takıma özgüven geldi. Bu bizi Altay karşısında daha ofansif oynamaya yöneltecek. Kazanıp ikinci galibiyetimizsi almak istiyoruz” diye konuştu.

Pınar Karşıyaka Arena’ya bekliyor
Pınar KSK, eski antrenörü Mete Babaoğlu’nun takımı Mersin BŞB’yi bugün konuk edecek. Karşıyaka Arena’da saat 18.00’de başlayacak maçın biletleri 10 TL’den satılacak. Mücadeleyi Mehmet Keseratar, Yener Yılmaz, Semih Vural hakem üçlüsü yönetecek. İstanbul’da Efes Pilsen önünde kötü bir yenilgi aldıklarını hatırlatan Basın Sözcüsü Gökhan Şensan, “Kendi sahamızda mağlubiyete tahammülümüz yok. Mersin BŞB ilk üç haftada galibiyet alamadı. Onlar da kötü gidişe dur demek için bizim maça iyi konsantre olacak. Zor bir maç bizi bekliyor. taraftarımızdan destek bekliyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Beşiktaş-Bornova A.Petkim-Edirne
İlk üç haftada ikişer galibiyet alan Aliağa Petkim ve Bornova Bld bugün deplasmanda terleyecek. Bornova Bld, Beşiktaş’a konuk olacak. NBA yıldızı Allen Iverson’ın imza töreninden sonra oynanacak maç 20.00’de başlayacak ve Spormax’ten yayınlanacak. Aliağa Petkim ise Olin Edirne Gençlik’le saat 17.00’de karşı karşıya gelecek.

Arkas dörtleyecek
Aroma Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde ilk üç maçını kazanan Arkasspor, Atatürk Spor Salonu’nda bugün saat 17.30’da İstanbul BŞB’yi ağırlayacak. İstanbul BŞB’nin de kaliteli oyunculardan kurulu bir takım olduğunu belirten Basın Sözcüsü Uğur Özden, “İzmirlileri güzel bir maç bekliyor” dedi.

Manisa’da savaş
Manisaspor’da gözler yarın saat 17.00’de 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak Konyaspor maçına çevrilirken, sakatlıktan çıkan Kalabane, Nizamettin ve Hüseyin Tok’un antrenmanlardaki forma savaşı, Teknik Direktör Hikmet Karaman’ın kafasını karıştırdı. Kalabane’yi Burak’ın yerine savunmanın göbeğine monte etmeye hazırlanan Karaman, defansın sağında Hüseyin Tok-Ömer Aysan, orta alanda ise Mehmet Güven-Nizamettin arasında tercih yapacak. Tecrübeli teknik adamın Hüseyin’i ilk 11’de sahaya sürüp Nizamettin’i ise yedek soyundurması bekleniyor.