Ege Olimpik gurur mahalleye indi

Olimpik gurur mahalleye indi

20.07.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, ülkemizi 2012 Londra Olimpiyatları’nda temsil edecek sporcuların fotoğraflarının yer aldığı pankartları, ailelerinin yaşadığı mahallelere ve spor tesislerine astı.

Olimpik gurur mahalleye indi

Ailesi İzmir’de yaşayan sporculardan Ercüment Olgundeniz, Semiha Mutlu, Özge Akın, Taha Akgül, Ateş Çınar-Deniz Çınar, İbrahim Arat, Gülşah Kocatürk ve Tuğçe Canıtez ‘in resimleri, “İzmir’in Gururu Türkiye’nin Umudu” sloganıyla sokakları ve spor alanlarını süsledi.

Haberin Devamı

Erginer’den gözdağı

Manisaspor Teknik Direktörü Reha Erginer, hazırlık döneminin 15 günlük bölümünü değerlendirirken, çalışmalarından memnun olduğunu söylediği futbolcularına gözdağı vermekten geri durmadı. Genç ancak kaliteli bir kadroya sahip olduklarını belirten Erginer, “Başarmak istiyorsak, çok çalışmalıyız. Ben kimseye forma vermem. Formalar duvarda asılı bekliyor. Çok isteyen giyecek, az isteyen giyemeyecek, hiç istemeyen ise aramızdan ayrılacak” dedi. Sezon başında büyük hedefler koymaktan kaçındığını belirten genç teknik adam şöyle konuştu: “Şimdiden ‘Şöyle olacağız, böyle olacağız’ demek istemiyorum. Takımları, futbolcuları, camiaları kaldıramayacağı yüklerin altına sokarsanız, o yükün altında ezilirler. Böyle takımlarda geri gidiş çok hızlı olur.” n EVREN KASIRGA Manisa DHA

Haberin Devamı

Erman gündemde

Transfer çalışmalarını sürdüren Manisaspor, geçtiğimiz sezon Mersin İY’de forma giyen Erman Özgür’le anlaşma zemini arıyor. Orta sahada görev yapacak deneyimli bir isim arayışında olan kurmayların, bonservisi elinde olan 35 yaşındaki futbolcuya teklifte bulunduğu ve beklemeye geçtiği öğrenildi.

Anne ile kızın madalya gururu

Dokuz Eylül Üniversitesi bünyesinde 9 ay önce kurulan Gençlik ve Spor Kulübü’nün anne-kız yüzücüleri Michiru Taşçıoğlu (43) ve Mina Taşçıoğlu (11), katıldıkları ilk Türkiye şampiyonasında birincilik ve üçüncülük kazanarak madalya gururu yaşadı. 43 yaşındaki anne Michiru Taşçıoğlu, 30 Haziran’da yapılan Urla Open Water Türkiye Şampiyonası’nda 40-44 yaş kategorisinde Türkiye Şampiyonu olurken, kızı Mina Taşçıoğlu da Türkiye Üçüncülüğü’nü elde ederek kürsüye çıktı. n DHA